Nejste přihlášen/a.
Jaké všechny operační systémy a internetové prohlížeče jsou podporované Českou Spořitelnou na přihlášení do George? Zbavuju se starých Windows7 a chci něco trvanlivého.
2x
Když sem to tu dal, tak se někteří, proč to sem dávám...každému kdo má ČS to je předse jasné a ukazuje jim to po přihlášení![]()
Pěkný, ale Wokna nejsou "trvanlivý". Nějaký seznam podporovaných OS, ideálně přímo od Spořky? Hledal jsem, buď jsem blbej nebo slepej.
2x
Win 7 stále ještě na George stačí, ale už vážně vyhrožují ukončením. Totéž jsem slyšel o Win 8. Ale ve Win 10 a Win 11 to určitě ještě pár let fungovat bude. Jak je to u jiných O.S. netuším.
Stejně tak ale před 3 roky vyhrožovala K.B. a Win 7 u ní přes to stále funguje. Já si kvůli tomu tenkrát koupil noťas s desítkama, který jsem prakticky ještě nepoužil. Hlavně, že jsem kvůli kovidu stál skoro hodinu na mrazu ve frontě před Alzou. ![]()
2x
0x
Zbavil bych se České/* spořitelny. Vy jste zákazník, vaše jsou peníze. Banka vám nemá co poroučet - klidně běžte jinam.
/* Ve skutečnosti vůbec není česká - viz Erste Group
vibe2 Banka sice nemá co poroučet, ale zase má henty smluvní podmínky. Jako každá forma vztahu poskytovatel-zákazník. Ovšem pravda je, že lze volit.
To je zase komentar... ze banka nema co poroucet jaky os apod pouzivat kvuli bezpecnosti, ze to jsou tvoje penize. A kdyz se neco stane, tak prvni co udelas je, ze hned pobezis do banky proc se tomu nesnazili zabranit...
Banka by nejvýš měla požadovat souhlas klienta, źe pokud používá na bankovnictví Win XP, tak pak přichází o možnost reklamace, když mu díky tomu někdo účet vysaje. Sebe by tím chránila, nám by nechala svobodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.