Nejste přihlášen/a.
Jaké všechny operační systémy a internetové prohlížeče jsou podporované Českou Spořitelnou na přihlášení do George? Zbavuju se starých Windows7 a chci něco trvanlivého.
Když sem to tu dal, tak se někteří, proč to sem dávám...každému kdo má ČS to je předse jasné a ukazuje jim to po přihlášení
Pěkný, ale Wokna nejsou "trvanlivý". Nějaký seznam podporovaných OS, ideálně přímo od Spořky? Hledal jsem, buď jsem blbej nebo slepej.
Win 7 stále ještě na George stačí, ale už vážně vyhrožují ukončením. Totéž jsem slyšel o Win 8. Ale ve Win 10 a Win 11 to určitě ještě pár let fungovat bude. Jak je to u jiných O.S. netuším.
Stejně tak ale před 3 roky vyhrožovala K.B. a Win 7 u ní přes to stále funguje. Já si kvůli tomu tenkrát koupil noťas s desítkama, který jsem prakticky ještě nepoužil. Hlavně, že jsem kvůli kovidu stál skoro hodinu na mrazu ve frontě před Alzou.
Zbavil bych se České/* spořitelny. Vy jste zákazník, vaše jsou peníze. Banka vám nemá co poroučet - klidně běžte jinam.
/* Ve skutečnosti vůbec není česká - viz Erste Group
vibe2 Banka sice nemá co poroučet, ale zase má henty smluvní podmínky. Jako každá forma vztahu poskytovatel-zákazník. Ovšem pravda je, že lze volit.
To je zase komentar... ze banka nema co poroucet jaky os apod pouzivat kvuli bezpecnosti, ze to jsou tvoje penize. A kdyz se neco stane, tak prvni co udelas je, ze hned pobezis do banky proc se tomu nesnazili zabranit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.