Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Prosím poraďte – podařilo se mi odstranit z dolní lišty na ploše ikonku, kde si přepínám českou nebo anglickou klávesnici a i šipku, kterou si otevřu, jaké ikony v pravo zobrazovat.
Jak to tam vrátím?
Děkuji.Michal
Povedlo se, ale nevím, jak tam vrátím tu šipku nahoru, kde nastavím, co zobrazovat a co hlásit? Teď je jich tam strašně moc.
Moc děkuji
Michal
Dřív jsem měl vpravo na liště šipičku, na kterou když jsem kliknul, tak se mi otevřelo okno, kde byly vypsány pod sebou programy, které se mohou v pravo vedle šipičky zobrazivat (např. wifi, taskárny, reproduktor, aktualizace atd.)
Tam jsem je mohl buď zaškrtnout nebo ne a zároveň jim nastavit např. jestli tam mají být stále nebo jen při upozornění a už nevím, co ještě. A ty maličké ikonky se podle toho chovaly a když jsem na ně kliknul, tak jsem si např. otevřel wifi a mohl jí přehodit na jinou.
Ta šipička mi zmizela, ale ty ikonky tam jsou úplně všechny a zabírají místo a potřebuji si tam nechat jen některé
Moc děkuji. M.
UPOZORNĚNÍ: nevím na jaký odkaz kliknout - žádný jako ODPOVĚDĚT NEVIDÍM
Moc děkuji, koukal jsem se do jiného PC a tam ten trojúhelník je, jde klasicky otevřít - dát přizpůsobit a už jsem doma.
Vašemu obrázku nerozumím, vpravo na liště nemáte nic. A v tom Prin Sc nevím kde mám co přepnout a čím jste to okno otevřel. Omlouvám se a děkuji.
Michal
Když to nepůjde, tak přiložím Print Sc z obou počítačů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.