Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta klávesnice z lišty ve Win 7

Od: medvidek180® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den

Prosím poraďte – podařilo se mi odstranit z dolní lišty na ploše ikonku, kde si přepínám českou nebo anglickou klávesnici a i šipku, kterou si otevřu, jaké ikony v pravo zobrazovat.

Jak to tam vrátím?

Děkuji.Michal

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrm
hodnocení

1x

Pravý klik na liště - Panel nástrojů - zaškrtnout Panel jazyků

hodnocení

Moc děkuji. M.

hodnocení

Povedlo se, ale nevím, jak tam vrátím tu šipku nahoru, kde nastavím, co zobrazovat a co hlásit? Teď je jich tam strašně moc.

Moc děkuji

Michal

petrm

Nevím přesně, co máte na mysli. Asi pravý klik na liště - Vlastnosti - Tlačítka - Seskupit .

hodnocení

Dřív jsem měl vpravo na liště šipičku, na kterou když jsem kliknul, tak se mi otevřelo okno, kde byly vypsány pod sebou programy, které se mohou v pravo vedle šipičky zobrazivat (např. wifi, taskárny, reproduktor, aktualizace atd.)

Tam jsem je mohl buď zaškrtnout nebo ne a zároveň jim nastavit např. jestli tam mají být stále nebo jen při upozornění a už nevím, co ještě. A ty maličké ikonky se podle toho chovaly a když jsem na ně kliknul, tak jsem si např. otevřel wifi a mohl jí přehodit na jinou.

Ta šipička mi zmizela, ale ty ikonky tam jsou úplně všechny a zabírají místo a potřebuji si tam nechat jen některé

Moc děkuji. M.

petrm

Jestli tou šipičkou myslíte trojúhelník, tak by mělo zafungovat to Tlačítka na hlavním panelu - Vždy seskupit .

111®
10.02.23 16:52
hodnocení

1x
Ztráta klávesnice z lišty ve Win 7
hodnocení

UPOZORNĚNÍ: nevím na jaký odkaz kliknout - žádný jako ODPOVĚDĚT NEVIDÍM

Moc děkuji, koukal jsem se do jiného PC a tam ten trojúhelník je, jde klasicky otevřít - dát přizpůsobit a už jsem doma.

Vašemu obrázku nerozumím, vpravo na liště nemáte nic. A v tom Prin Sc nevím kde mám co přepnout a čím jste to okno otevřel. Omlouvám se a děkuji.

Michal

Když to nepůjde, tak přiložím Print Sc z obou počítačů

111®
hodnocení

0x
Co je napsano vlevo nahore? Mastaveni zak si lssksve otevri nsstaveni vr windows

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]