Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehrávač stáhnout

Od: pedro* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Na stránkách internetu je možné přehrát celé díly výměny manželek. Krátké video ukázky mi jdou přehrát ale nejdou mi přehrát celé díly? Jaký přehrávač si nainstalovat? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

obavam se, ze budes muset zacinkat zlatakama, aby mohli tocit vice tech H*VEN.

Ona je škoda, že se za tyto pořady musí platit a nejsou pro svou cílovou skupinu zcela zdarma v zájmu obecného blaha. Jak už jsem psal, lepší by bylo, aby tyto pořady byly svými diváky sledovány na úkor jejich účasti na veřejném dění, například voleb. Zkrátka je k tšm televizím přišpendlit a dát jim lahváč a pivo, na to bych taky neměl problém přispět z daní.

Ale abych dostál pravidlům poradny. Ano, bude třeba si předplatit tu službu.

ml1

Zdarma to vysílá televize (teda skoro zdarma, musíte platit koncesi). Ale zdálo se mi, že jsou i na tom webu ( tv.nova.cz/... ) k přehrání zdarma vyjma předpemiér, takže platit musí akorát nedočkavci. Já osobně jsem rád, že si své oblíbeně pořady pustím s měsíčním zpožděním pokud vůbec, takže mě platba za předpremiéry opravdu trápit nemusí.

ml1
hodnocení

2x

Na to by měl stačit internetový prohlížeč, který si vhodný přehrávač sám zavolá nebo stáhne (doby instalace různých flashplayerů a podobného svinstva jsou naštěstí minulostí).

Schválně to zkoušim, i když tenhle seriál opravdu nemusím (několikrát jsem viděl kousek v televizi a tohle opravdu nemusim) a vypadá, že to funguje (z 7.2.23). Některé díly jsou označené jako voyo (dva poslední) tak hádám, že půjdou přes nějakou jejich prémiovou (roz. placenou) službu, ale ostatní ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]