Pátrám, kde na webu https://mapy.cz v prohlížeči v mobilním telefonu v defaultním zobrazení (ne Zobrazení pro počítač) jsou nástroje jako měření vzdálenosti. Vdolnim pruhu JE Hledat(lupa) , Trasa(šipka), Oblíbené(hvězda) V zobrazení pro počítač to tam je, ale má poněkud horší ovládání a písmena jsou malá. HLedám špatně nebo to tam není? Zkoušel jsem i dotyk, dvojdotyk a podržní na místě na mapě anic. Jen mě to překvapilo, v mém oblíbeném mapovém programu to samozřejmě mám.
V mobilní verzi to fakt není. Zase tam jsou ale všechny mapové podklady (historické fotomapy a další), ty pro změnu z nepochopitelného důvodu nejsou v aplikaci doplněno 07.02.23 23:02: Tak to umí, jen tam na to není prvek, který by měření vyvolal, ale přes odkaz lze mapy.cz/...
Mně to teda na webu v mobilu nejde, ať zkouším jak zkouším. Ani v Opeře, ani v Chrome. Mimochodem ten tvůj screenshot vypadá spíš jako z aplikace, ne z webu.
edudant
Je z webu a používám chrome.
edudant
Ještě jednou. Screenshot je z webu. Položím jeden prst odkud, pak druhý prst kam a oba držím na displeji a ukáže se vzdálenost. A takhle to funguje jak na webu tak v aplikaci. Dole ještě jeden screenshot.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.