Nejste přihlášen/a.
Jak to, že i ve chvíly, když mám mobilní data vypnutá (jsem offline a nemám ani Wi-Fi připojení) tak mi zobrazuje modrý puntík moji aktuální polohu na mapách.cz?
Vim, ze by mela byt Offline verze mapy.cz, da se tusim stahnou i jen urcita oblast. Stejne tak, jako openstreetmaps.org
Je-li mapa stazena, k zobrazeni aktualni polohy a fungujici navigaci nejsou potreba vubec zadna data prez internet (at uz Wifi nebo mobilni data). Pravdepodobne ani signal operatora na volani neni potreba. Aktualni poloha se urci pomoci GPS satelitu (Americky navigacni system, puvodne jen armadni, uz mnoho let ale civilni) s presnosti na destiky metru. A navigace najde cestu z bodu A do bodu B a za prubehu zobrazovat aktualni polohu na mape.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.