Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se mi ve správci zařízení zobrazuje tahle graf. karta?

Od: vokurek odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, proč se mi v správci zařízení zobrazuje tahle graf. karta (AMD RADEON), když notebook, který mám je v konfiguraci s NVIDIA RTX 3050? (viz příloha)

Můj notebook: expert.cz/...

Děkuji :)

Proč se mi ve správci zařízení zobrazuje tahle graf. karta?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

2x
Protoze ten radeon ma integrovanou grafiku. Bud rad, kdyz nepotrebujes vykon, neplacas baterku.
vokurek
07.02.23 21:22
hodnocení

Děkuji :)

tomasekvalla
hodnocení

2x
Je to proto, že karta Radeon Graphics je intergrovaná v procesoru. V podstatě nemá vliv na chod počítače, akorát dokáže uspořit baterii, protože když třeba pracuješ ve Wordu, tak je používána intergrovaná, a když hraješ nebo děláš grafickou práci (střih videa atd.) jede to na silnější dedikovanou grafiku. Doufám, že jsem Vám to dostatečně vysvětlil.
vokurek
hodnocení

Hele super! Děkuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]