Doporučil by mi někdo nějaký ne příliš drahý internet - WiFi do bytu? Na běžné používání. Vše je dost drahé a navíc slyším i dost nekvalitní. Měla jsem UPC - pevný net. Byl dobrý. Bohužel ho spolkl Vodafone, nás lety čtu často stížnosti. Cena max. do 400 Kč. Možná chci v ČR zázrak.Díky.
Taky mám dlouhá léta exUPC a netuším co máte za problém. A taky netuším o jakých apikacích píšete - pro Internet žádné aplikace nepotřebujete.
Pokud vám jde o televizi, tak základních asi 45 programů máte v rámci Internetu zdarma, nepotřebujete k tomu žádné speciální zařízení, stačí TV která umí staré DVB-T.
Intenet používám na běžnou práci, netahám filmy a i na streamovanou iPrima mi stačí nejnižší verze 150Mbit.
Aplikace v televizi slouží k tomu, abys nemusel mít doma další krámy, box+ovladač na příjem internetové TV od Vodafone. Ne každý preferuje DVB-T nebo jej třeba nemůže naladit, popřípadě chce rozšířenou nabídku kanálů. Navíc pořady u internetové TV jdou přehrávat až několik měsíců zpět atd...
Nojo, ale dotaz jste psal na Internet, až teď píšete že chcete i rozšířené TV služby. Tak pokud ty od Vodafonu nevyhovují, tak si objednejte od konkurence, přebas od www.lepší.tv !
Doporučení vám bude nanic, protože v každém místě jsou jiní poskytovatelé. A ti wifi jsou dost často jenom místní. Nejlevněji vyjde domluvit se se sousedem, že mu budete přispívat a on s vámi bude sdílet ne lože, ale internet.
Musíte si zjistit hlavně, jaký signál od jakého poskytovatele tam budete mít nejlepší. Potom už jen vybrat nejlepší cenu. Mohu se tedy vyjádřit jen k tomu, co máme my. Máme Starnet a jsme spokojeni. Drží, nízká cena, a když už vypadne (bydlíme na vesnici, jen jeden vysílač), tak do pár hodin zase jde. Výpadky jsou párkrát do měsíce a většinou za to může špatné počasí (hustý déšť, sněžení), nebo porucha (pád stromu, výpadek el. proudu, ale za to nemůže poskytovatel internetu). Servis ale vážně rychlý.
Ideální je optika pokud je k dispozici. Cetin je ve všech větších městech přímo nebo přes prostředníky a za nějaké plus minus 350.- máš bezproblémové připojení bez poruch. Mám to už víc jak 3 roky a v porovnání s připojením vzduchem je to o 100% lepší.
A čemu vadí, že se to dnes jmenuje Vodafone? Ty dráty a i lidi tam jsou pořád stejní. Funguje dobře a bez výpadků za 280 měsíčně. I po tornádu,jak zapojili elektřinu ihned šlapal. To montéři od jiných firem dávali internet dohromady měsíce a někde ještě déle, protože to mají tažené v optice ze střech, které se nejprve musely udělat nové.
Co to je za blábol? 280 Kč? To by mě zajímalo, co to je za tarif. Na stránkách Vodafone jsem našel nejlevnější za 299 plus pronájem modemu +70. A beztak to je lapací cena, pak ti to napálí za pětikilo. Když chci zjistit další informace, tak je samozřejmě nezjistím, ale mám zadat číslo, že mi zavolají, na to já jim seru.
Já kdekoli jsem hledal nového poskytovatele, tak při balíku který požaduji to vyjde všude nastejno. Jistě, ty červeně psané ceny jsou lákadlo, 299 zaváděcí kdoví za co a pak to napálí.
TV základní programy, internet doma 50/10 bez omezení+WiFi a paušál na volání 2x telefon s 500 MB dat (stačí) pod 1000.- nenajdu. Za tři kila tak akorát mobil volání a data.
Já jsem dělal občas instalace, když měl toho soused moc a vím,jak to tam chodí. Kdykoliv mi zvedli cenu,hned jsem volal, že končím. No a vždy si mě nechali bez navýšení. Teď už ani nevolají,ani nic nezdražují a rychlost internetu pořád stoupá, protože ty nízké rychlosti postupně ruší. V ceně je i compal, takže neřeším vlastní router.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.