Nejste přihlášen/a.
Kouknul bych do mnuálu, výrobci bývají vynalézaví, (nejen) pokud jde o signalizaci. Zelená obvykle znamená, že je notebook připojený k síti a baterie je plně nabitá. Oranžová že se nabíjí, červená, že je vybitá.
Proč nejde spustit bych hledal příčinu jinde, i pokud by byla baterka totálně mrtvá, tak se síťovým adaptérem by to mělo jít spustit normálně.
Dobrý den, mám taky Asus notebook, jiný typ. No, u mého ten symbol znamená baterie, akorát u mě má vnitřní blesk jiný design. Indikátor zapnuti mám na levo od baterie, je rožlé na bílo, když je počítač zapnutý. Bateriovou indikaci mám na pravo od symbolu baterie, když je světlo bílé, baterie je plná a používá se energie rovnou ze sítě. Nesvíťí-li používá se energie ze z baterie, oranžová znamená nenabitá baterie.
Můžete upřestnit notebook? V rámci Asusu je to různé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.