Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neomezene data na tyden

Od: majek odpovědí: 6 změna:
Dobry den, existuje moznost zrizeni sim/esim s neomezenymi daty jen na tyden? V pondeli odjizdim pryc a potreboval bych ze sveho telefonu udelat nezavysly hotspot s neomezenymi daty, ale jen na tyden a pokud mozno na esim. Umoznuje neco takoveho nejaky operator?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

2x
U t-mobile je za dobití nad 300Kč, neomezená data na 7 dní.
Zda to jde na e-sim,netuším...
majek
hodnocení

Dival jsem se na t-mobile a nikde jsem tam tuto informaci nenasel. Jednalo se o twist, ze?
Ano, jedná se předplacenky."Odměna za dobití." Oni to mění, dřív to byl 1 GB na měsíc, ale zjistili, že někomu ten 1 GB stačí, tak raději zavedli týden neomezený, aby se člověk namlsal a pak platil.
zzz

Je úplně jedno jestli to je eSim nebo microSim..

Podstatné je, jestli takový balíček konkrétní operátor nabízí, pak je přece lhostejno, na jaké je to sim :)

hodnocení

0x

Ano je to předplacenka Twist.

Informace o tom jsou snadno k nalezení, ale trochu si odporují. Tady je napsáno, že to platí při dobití za více než 300kč.

Tady pro změnu při dobití 300 a více. (klikněte vlevo dole na "zobrazit odměnu")

A v aplikaci T-mobile do mobilního telefonu je ta odměna za dobití napsaná jen u dobití za 300kč. U možností 400, 500 a 1000kč to napsáno není. I když je to logický nesmysl, tak není.

Ale vám bude stačit stejně jen těch 300. Vyzkoušeno, funguje to, odměna přiznána.

Jen pozor platí to jen do konce února. (viz 2.odkaz)

Jo a vybrání odměny lze jen v aplikaci T-mobile v telefonu. Sekce Srdcovky - Odměny od T-mobilu - Odměny za dobití. Ke stažení na Google play pod názvem "můj t-mobile"

jaj*
hodnocení

0x
O2 100g za 300 jen v Česku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]