Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu ohledně počítače.Včera po zavření internetu mi na PC naskočila hláška, že se vyskytla nějaká chyba a pak hned zmizelo úplně vše z plochy, nezůstalo tam vůbec nic.Po restartování mi to píslo:Press del key to enter Setup menu, F11 to enter Boot Menu a další a poslední řádek byl Auto-detecting Pri Master... a potom už počítač nic nedělal. Vypnula jsem to a znovu zapnula a úplně normálně mi vše naskočilo. JSem s tím asi něco vyvedla, že. Prosím poraďte nebo mi dejte vědět kolik si mám připravit na opravu Díky.
Nepřipravuj si ještě nic i když toto vypadá na HW chybu. Problém může být v základní desce, pevném disku případně uvolněném kabelu mezi diskem a deskou. Překontroluj kdyžtak ten kabel i napájecí konektor na disku a jinak to nechej tak. Uvidíme
je potřeba vědět co jste udělala před tím,jestli nemáte nainstalované dva antiviry atd
nic jsem neinstalovala,pouze jsem na internetu prohlížela stránky (už nevím přesně jaké,ale myslím,že to byl nějaký int.obchod).Otvírání stránek trvalo dost dlouho tak jsem to zavřela a pak nastal problém viz výše.
Asi bude lepší zavolat nějakého servismana.Chtěla jsem jen přibližně vědět co by s tím mohlo být.Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.