Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prázdná plocha windows - proč?

Od: pajas* odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu ohledně počítače.Včera po zavření internetu mi na PC naskočila hláška, že se vyskytla nějaká chyba a pak hned zmizelo úplně vše z plochy, nezůstalo tam vůbec nic.Po restartování mi to píslo:Press del key to enter Setup menu, F11 to enter Boot Menu a další a poslední řádek byl Auto-detecting Pri Master... a potom už počítač nic nedělal. Vypnula jsem to a znovu zapnula a úplně normálně mi vše naskočilo. JSem s tím asi něco vyvedla, že. Prosím poraďte nebo mi dejte vědět kolik si mám připravit na opravu :( Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nepřipravuj si ještě nic i když toto vypadá na HW chybu. Problém může být v základní desce, pevném disku případně uvolněném kabelu mezi diskem a deskou. Překontroluj kdyžtak ten kabel i napájecí konektor na disku a jinak to nechej tak. Uvidíme :)

prskac1*

Jo,jo. Měl jsem ten samý problém s PC od kamarádky a byl to uvolněný kabel na HardDisku.. Stačio ho jen zasunout a bylo po problému, popřípadě zkus kabel zasunout pořádně i do desky...

martinskalik
hodnocení

0x

je potřeba vědět co jste udělala před tím,jestli nemáte nainstalované dva antiviry atd

pajas*
hodnocení

nic jsem neinstalovala,pouze jsem na internetu prohlížela stránky (už nevím přesně jaké,ale myslím,že to byl nějaký int.obchod).Otvírání stránek trvalo dost dlouho tak jsem to zavřela a pak nastal problém viz výše.

Asi bude lepší zavolat nějakého servismana.Chtěla jsem jen přibližně vědět co by s tím mohlo být.Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]