Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BIOS, nejde se z něj dostat a pokaždé naskakuje zpět

Od: ondrej odpovědí: 4 změna:
Dobrý den mám větší problém zajel jsem v mém počítači do bios a teď když z něj chci vyjet (save And exit) vždy místo aby mě to nacetlo do Windows načte mi to zpět do bios netušim co s tím prosím o pomoc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zaseja
hodnocení

0x

Co jsi tam změnil?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, v BIOSu dejte volbu "Load BIOS defaults" + uložit a odchod (vyvolá se BIOS výchozí/bez uživatelských úprav). Zdravím!

P.S. Do BIOSu se má dívat jen ten, kdo ví, co tam dělá (co PC po jeho zásahu udělá).

olinl
hodnocení

0x
Ještě můžeš vytáhnout záložní baterii BIOSu a po deseti vteřinách ji opět vložit do držáku. Většinou dojde k továrnímu nastavení BIOSu. Pokud máš Windowsy, sami donastaví BIOS na potřebné parametry.

a možná je baterie totálně k.o. - takže to zadané se prostě neuloží a jede od začátku - takže bch doporučil vytáhnout a vyměnit ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]