Nejste přihlášen/a.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Neřeším internet ale windowsy. Pouze vidím, že mají dost zásadní věc pro mne out of control. Toť vše.
Stalo se to po posledních aktualizacích, pár dnů zpátky.
Ikony slouží podle mne k tomu, aby uživatele o něčem informovali.
Takže chvilku počkejte; za pár dnů přijde od mrkve informace o opravě aktualizace... Takže souvislost a aktualizací...
Tady řešili něco podobného m.zive.cz/...
Internet šel, ale hlášení, jak u vás...nejste první...
Internet šel, ale hlášení, jak u vás...nejste první...
tj
0x
Mám podobný problém, s tím rozdílem, že mě ten internet fakt nejde. Jsem připojený přes kabel z wi-fi (wi-fi pro mobily a kabel k pc) a někdy se to spáruje bez problému (80% startů PC) a někdy prostě detekuje připojení, ale je bez internetu. (Ikona ukazuje správně) Stačí ale jednoduchý restart a je to v pohodě. Možná si zkusím pohrát s pevným nastavením sítě, místo defaultního - automatického.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]