Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, potřeboval bych poradit nejde mi zvuk po nové instalaci win 7 prof 64bit ,zkoušel jsem vše co mě napadlo a nic,repráky sem zkoušel jiný a stejně nic,ovladače jsem instaloval i odinstaloval
díky za pomoc
doplněno 02.02.14 19:34:kartu mám Zvukový adaptér Creative SB X-Fi Fatality XtremeGamer
doplněno 03.02.14 02:53:problém vyřešen bylo to jednou ram pamětí.
Dobrý den, obecně - připojit repro do správných konektorů (nadoraz), nainstalovat správné ovladače zvukové karty (a pro správný OS), ve Správci zařízení zkontrolovat zvukovou kartu, zda pracuje správně i ovladače (případně vypnout integrovanou zvuk.
kartu a restart PC), zkontrolovat všechna nastavení pro zvuk v OS a software pro kartu Sound Blaster.
Pozor na funkci "Mute" v OS nebo programech a i ztišení zvuku v mixéru. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.