Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nevim duvod,předmet otazky proč se to dejě.Je to tím že mám win 7,bez akualizaci?Prosím o radu.Win 7 mam 32.
VLC player mám.Seka se to jenom na You tube a streamu na seznamu možno i jinde.Procesor -Intel pentium(R) Dual cpu zav 1.86GHz 1.87GHz.RAM 32 bit os.Desku nevím,sem laik.Mám 12 let starou Toshibu.Použivam placený ESET.
To může být hafo věcí. Ale systém windows 7 je v tom nevinně.
Prověřil bych:
- pokud máte hw kodek (stačí dekodér), je zapnutý? (je to nanejvýš výhodné, pro procesor se úloha přehrávání omezí jen na kopie bloků dat, samotné dekódování zajistí právě kodek)
- neběží nějaký proces na pozadí, který ubírá výkon potřebný pro přehrávání
- stíhá disk nebo zdroj dat dodávat data (mě se to třeba často stává při přehrávání ze sítě)
Ten hw odpovídá stavu před 12 lety, může být prostě datový tok videa příliš veliký (očekával bych problémy se 4K), s h264 a h265 (aj.) by mohl být problém (tyto kodeky právě byly vymyšlené, aby poslaly takové počítače do důchodu, bez hw kodeku). Někdy pomůže zmenšit video na půlku nebo čtvrtku.
To jen co mě napadlo.
Pokud se sekaji streamy, bude to latencí sítě, také jsem svého času musel nejdřív video stáhnout, aby yse plynule přehrálo.
Záleží co máte na PC nainstalovaný. Někdy zpomaluje počítač jen obyčejný antivirus. Jako základ ale je mít nainstalované ovladače základní desky, potažmo grafické karty. Můžete mít taky nedostatek operační paměti, to musíte zjistit a také musíte zjistit v jakém prohlížeči to přehráváte. Verze? Chtěl/a jste napsat, že máte 32 GB RAM paměť? Neudává se v bitech. Je řeč o přehrávání videa na webové stránce?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.