Nejste přihlášen/a.
Prubezne procitam dizkuze pod clanky na novinky.cz a u jednoho uzivatele jsem cetl k tematu velmi prinosne odpovedi. (Nejedna se o politiku, ani problemy ve spolecnosti). Ctel bych se jej na par veci zeptat, jenze ja sam v dizkuzi na Novinkach ucet nemam (a zrizeni uctu pry jde jen prez postu).
Chtel bych se tedy zeptat, jakou cestou je mozne kontaktovat nekoho v dizkuzi na novinky.cz
Diky moc, takze staci si tedy vytvorit ucet na seznam.cz a overit telefonem. O politiku, spolecenske ci osobni problemy se nejedna, takze OK.
Neco jineho je nepohodlny nazor a neco jineho je umyslne sireni lzi, deziformaci, poplasnych zprav, jak to bylo predvadeno zejmena v prezidentske kampani, nebo s COVID. Stejne tak jsou NEprijatelne vulgarizmy, komercni propagace, osobni utoky. Na Novinkach ale nekdy blokuji i za slusne vyjadrene nazory na svetove deni, ktere nic neporususi. Youtube je jeste horsi a o FB ani nemluve.
Je to tak. Jde o peníze. Totéž je i zde na tomto webu, hezky si tu povídejte, i to vyřešení domácích úkolů a překročení vlastních pravidel se tu a tam skousne. Ale když je příspěvek nepohodlný, tak ho smažeme a žádný důkaz o něm nezůstane! Prostě zmizí a nikde tu není ani nebyl, nebo jak to ta hláška píše.
Nebojte.. generál Pavel na bilboardech sliboval jak zavede řád a pořádek. To by tak hrálo aby někdo vyjadřoval jiný názor, nebo se choval jinak než chce vláda. Jediná správná demokracie je ta, co vám povolí.
@tomkk to je ten problém, že jste nevyjádřil podporu válce... tedy myslím právo na sebeobranu či právo na obhajobu územní celistvosti své země, která byla napadena. I to co nevyjádříte může být chápáno tak, že stojíte na nesprávné straně.
To máte těžké, když jsem před lety v diskuzích vyjádřil nesouhlas s napadením suverénních států Iráku a Libye, tak jim to taky nebylo po chuti. To ale ještě nebyly tak utažené šrouby, to jim stačilo mi sem tam něco smazat. Takže už raději nevyjadřuji ani ten nesouhlas, kdo ví, kdo vyhraje válku, tedy kdo bude v budoucnu označen za padoucha a kdo za hrdinu.
Třeba vás probudí toto. Přišlo mě mailem.
Ke zničení Evropy stačí jeden bohatý všivák! Že pořád nevíte, kdo vlastní - Seznam.cz, Novinky.cz a Stream.cz?
To je v ČR ticho, ale když Babiš koupí média, tak se ozve řev jako v ZOO!
Tak vězte : SEZNAM.cz NOVINKY.cz A STREAM.cz BYLY ODKOUPENY AMERICKOU FIRMOU TIGER HOLDING FOUR, KTERÁ PATŘÍ SOROSOVI, a to ZA 1,7 MLD. KORUN.
OFICIÁLNÍMI VLASTNÍKY CZECH MEDIA INVEST, KAM PATŘÍ I BLESK, JSOU DVĚ SPOLEČNOSTI.
HOLANDSKÁ GRUENBERG INVESTMENT B.V. A BRITSKÁ INTERSCOPE LIMITED, KTERÉ VLASTNÍ ... TAKÉ SOROS!
TAK UŽ VÁM SVÍTÁ A UŽ CHÁPETE KDO NÁS "KRMÍ"INFORMACEMI?! TAK PROTO JE V ČR TAK SILNÁ PROPAGANDA PROTI BABIŠOVI A ZEMANOVI!
Kdo z vás najde v těchto uvedených mediích jednu jedinou pozitivní zprávu o Babišovi či Zemanovi nebo Okamurovi, tak je pašák !
A opačně ... Kdo zde najde negativní zprávu o Pirátech, TOP 09, ODS, Starostech, KDU ...tak je ještě větší pašák!
Taky zkuste třeba něco zjistit o rodičích, rodině a vazbách Ivo Lukačoviče, vlastníka Seznamu/Novinek, nejvlivnějšího zpravodajského webu, 15. nejbohatšího "Čecha", tedy člověka, který spolu s "nezávislou" ČT. fakticky rozhoduje, kdo u nás vyhraje volby. Ale bacha, aby vás nešťastnou náhodou nepřejelo auto..
Mam na Seznamu ucet a i prispivat do dizkuze na novinkach muzu, stejne tak reagovat na konkretni zpravy ostatnich uzivatelu, ale jen ve verejne dizkuzi.
Co jsem hledal, tak neni mozne poslat nekomu jinemu soukromou zpravu, nebo zjistit na nekoho kontakt (email).
Nevedel by nekdo, co s tim?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.