Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechodí mi notifikace na Opeře - proč?

Od: janis odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, snažím se přijít na to jak bych mohla dostávat notifikace na prohlížeči Opera. Často si přes počítač píši s kamarádami přes Messenger, v prohlíčeči je Messenger na postranním panelu, a zobrazují se mi notifikace jen takovou červenou tečkou v pravo nahoře u ikony, ale nepípne mi oznámení nové zprávy. Dělá mi to problémy. Často mi chtějí zrovna něco říct ale já netuším že mi napsali. Mohl by mi s tím někdo pomoci? Děkuji. :) *srdce*

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když si rozklepneš okno messengeru na boční liště, tak nahoře máš tři tečky. Po jejich rozklepnutí tam jsou asi tři volby pro zaškrtnutí a jedna z nich je MUTE. Zkontroluj si jestli ta volba ztišeí není aktivní. Pokud tam místo volby mute máš volbu UN MUTE tak ji stiskni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]