Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprávnění, Zásady skupiny

Od: michal* odpovědí: 6 změna:

Zdravíčko,

u exe souboru/zabezpečení, mám krom uživatelů účet, který je označen jako "Účet není známý a nějaké dlouhé číslo".
Jak ho odstranit, či kde ho vlastně najdu? Procházel jsem Řízení účtu a zásady skupiny, ale nemůžu ho najít. Vím, že jsem to kdysi upravoval, ale teď si nemůžu vzpomenout, kde jsem to našel. Poradí prosím někdo? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

pokud nejsi admin, tak nic. Pokud jsi, tak zmen vlastnika souboru na karte zabazpeceni.

michal*
hodnocení

Zcela neužitečná odpověď, ale i tak diky.

v cem je neuzitecna? co ma byt vysledkem?

michal*
hodnocení

Není to odpověď na otázku. Tohle vím, ale měnit to u tisíce souborů po jednom? Stačí ten účet najít a odstranit, najít- o to tu jde.

proc by jsi to delal po jednom, v nadrazene slozce nebo v rootu odstran stere SID a je to vyresene, bude to chvili trvat, ale to PC to zvladne.

hodnocení

0x
A nejdeš na to opačně? Tedy není to spíš účet právě odstraněný a proto vidíš jen tohle SID.
Tedy pokud chápu správně to co popisuješ.
SID:
soundartifacts.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]