Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokovaný Facebook

Od: jakubk odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

chtěl bych Vás požádat o pomoc. Před týdnem mi byl napaden účet na FB. Nyní mi nefunguje ani Messenger a Instagram. Hacker mi publikoval na mém facebookovém profilu nějaké nevhodné teroristické fotografie. Zjistil jsem, jak se na účet dostal, nyní má už odepřený přístup. Zadával jsem ověřovací údaje, že to jsem opravdu já. Již týden se mi zobrazuje toto okno (níže v AJ), které se stále nemění. Když se odhlásím, tak mi to píše, že mám 21 dní do úplného zrušení. Každý den mi chodí pár upozornění z FB, že má někdo narozeniny (jsou to přátelé).

Děkuji za pomoc.

Jakub, you disagreed with the decision

ON JANUARY 13, 2023

Check back here for the result.

Your account is not visible to people on Facebook, and you cant use it.

What happens next

It usually takes us just over a day to review your information, but we have a lot of reviews right now, so it may take longer.

If we find your account does follow our Community Standards, you’ll be able to use Facebook again.

If we find your account doesn’t follow our Community Standards, it will be permanently disabled and you won’t be able to disagree again.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

maru
hodnocení

0x
Zdravím, asi před rokem se mi stalo naprosto to stejné. Odpovědí vás asi nepotěším. Podala jsem i žádost fb o odvolání, ale bohužel. Účet na fb, insta i messu je už navždy pryč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]