Nejste přihlášen/a.
Nejde mi vytvořit účet, na vultr.com, nomrálně se zaregistruji, přijde mail, otevřu link, ale píšemi to pořád invalid/user/password. Přitom heslo a e-mail (ty joudové k přihlašování zvolili mail a né username) mám 100% správně. Zkoušel jsem i reset hesla ale ani tento mezzikrok nepomohol mi.
Tak zkus obnovit heslo jako kdyz zapomenes.
nebo zkusit znovu cely postup s jinym mailem
Treti, posledni moznost napsat spravci.
Deploy New Instance
Deployments arent enabled for your account yet. Please link a payment method! Click here to upd/...
!to je placena sluzba, pridal jsi platebni informace?
Za mne verifikace uctu v pohode. Ale ten verifikacni mail mas v seznam mailu ve spamu! Takže jestli máš seznam mail, otevři si spam složku a tam musíš verifikovat účet odkazem.
Logovat jsem si ani nemusel, protože zalogováno bylo hned po ověření emailu. Takže nevím co řešíš?
Řeším že nic z toho co popisuješ se mě nestalo.
Ten text "Deploy New Instance" nikde nevidím a odkaz vede do místa kde se musím přihlásit a to nemhu protože mám problém se přihlásit.
Odkaz z verifikačního mailu jsem otevřel, to jsem taky psal, ale nemohu se přihlásit, pořád mi to píše Invalid User/Password.
A po otevření aktivačního mailu se mi ukáže přihlašovací obrazovka s vyplněným mailem jenom.
Tak to ti asi neporadím, já jsem heslo nevyplňoval, heslo za mne vygeneroval a vyplňoval a uložil Apple klíčenka.
pokud operuješ hesly ručně, je vysoká pravděpodobnost chyby. Možná se naučit používat klíčenku, ušetří spoustu času, nervu, chyb, a ztrát hesel. A ještě ti to online hlídá, jestli to heslo není na seznamu uniklých, jestli není moc jednoduché, a kdesi co si )
Ale to taky píšu, že na100% jsem si dal záležet že je mám správně (hlavně při druhém účtu v pořadí)
No vidíš já jsem ti poslal screenshot jako důkaz, že to šlo hned na první pokus
tak jediný co můžeš udělat změnit si internet, změnit e-mailovou adresu, vymazat cookies a začít znova od jinud. Třeba tě tam bánujou.
Oni jsou různé servery, kteří kontrolují tvou Aipy adresu, které kontrolují tvůj browser a dělají brikule... co já vím jestli už jsi tam třeba vyčerpal nějakou slevu a oni už se brání tomu, aby jsi žádal další slevový kupón apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.