Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi vytvořit účet na vultr.com

Od: herd® odpovědí: 11 změna:

Nejde mi vytvořit účet, na vultr.com, nomrálně se zaregistruji, přijde mail, otevřu link, ale píšemi to pořád invalid/user/password. Přitom heslo a e-mail (ty joudové k přihlašování zvolili mail a né username) mám 100% správně. Zkoušel jsem i reset hesla ale ani tento mezzikrok nepomohol mi.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahoj*
hodnocení

0x

Tak zkus obnovit heslo jako kdyz zapomenes.

nebo zkusit znovu cely postup s jinym mailem

Treti, posledni moznost napsat spravci.

hodnocení

No to jsem osal že jsem zkoušel vzápětí obnovit heslo
A na jiný mail (i na jiný mail vč.domény) taky, vše selže
aho1*

Deploy New Instance

Deployments arent enabled for your account yet. Please link a payment method! Click here to upd/...

!to je placena sluzba, pridal jsi platebni informace?

aho1*

Za mne verifikace uctu v pohode. Ale ten verifikacni mail mas v seznam mailu ve spamu! Takže jestli máš seznam mail, otevři si spam složku a tam musíš verifikovat účet odkazem.

Logovat jsem si ani nemusel, protože zalogováno bylo hned po ověření emailu. Takže nevím co řešíš?

Nejde mi vytvořit účet na vultr.com
hodnocení

Řeším že nic z toho co popisuješ se mě nestalo.

Ten text "Deploy New Instance" nikde nevidím a odkaz vede do místa kde se musím přihlásit a to nemhu protože mám problém se přihlásit.
Odkaz z verifikačního mailu jsem otevřel, to jsem taky psal, ale nemohu se přihlásit, pořád mi to píše Invalid User/Password.
A po otevření aktivačního mailu se mi ukáže přihlašovací obrazovka s vyplněným mailem jenom.

ahoj1

Tak to ti asi neporadím, já jsem heslo nevyplňoval, heslo za mne vygeneroval a vyplňoval a uložil Apple klíčenka.

pokud operuješ hesly ručně, je vysoká pravděpodobnost chyby. Možná se naučit používat klíčenku, ušetří spoustu času, nervu, chyb, a ztrát hesel. A ještě ti to online hlídá, jestli to heslo není na seznamu uniklých, jestli není moc jednoduché, a kdesi co si :))

hodnocení

Ale to taky píšu, že na100% jsem si dal záležet že je mám správně (hlavně při druhém účtu v pořadí)

ahoj1

No vidíš já jsem ti poslal screenshot jako důkaz, že to šlo hned na první pokus :)

tak jediný co můžeš udělat změnit si internet, změnit e-mailovou adresu, vymazat cookies a začít znova od jinud. Třeba tě tam bánujou.

Oni jsou různé servery, kteří kontrolují tvou Aipy adresu, které kontrolují tvůj browser a dělají brikule... co já vím jestli už jsi tam třeba vyčerpal nějakou slevu a oni už se brání tomu, aby jsi žádal další slevový kupón apod.

hodnocení

Mimochodem, jde tam koupit server na rok rovnou(že by se zaplatil rok naráz)? V ceníku mají hourly a monthyl ceny, tak se chci ujistit
Existují akce (různé promo kódy) jako $100 do začátku nebo při nové registraci, ale s omezením na 30 dní...
Dal by se najít i kupon co (jehož kredit)vydrží rok?
maserattiondra

Dnes je neděle.

Nepracuje miliony firem v neděli. Dokonce i Xtb burza aplikace.

... horší je, když chytrý telefon neumí vyfotit QRkod. To je fakt chytré řešeníííí XL vymakané - že to neopraví *smich*

hodnocení

Nějaké QR kódy nebo neschopné smartphony mě nerozhodí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]