Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz ohledně OF, jestli jde nějak zařídit , že když sdílím link na něčí Onlyfans např na Twitteru a někdo proklikne a koupí, tak mně by šla provize z uskutečněného nákupu. Četl jsem o nějakám partnerském programu, ale tam je to popsáno trochu jinak a úplně jsem to nepochopil. Díky
Třeba jdou tvé provize elonovi muskovi
na Twitteru bych ten link zabalil do nějakého zkracovače ![]()
To provize je buď za to že přivedeš nového tvůrce, možná i za to pokud přivedeš nového platícího oslíčka
Ale možná jenom první případ. třeba Airbnb, tu druhou variantu už zrušila. Tedy odměna je pouze za přivedení nového hostitele, dříve byla i za přivedení nového platícího oslíčka, konzumenta.
konzumentů je dnes všude plno, producentů je málo, chápeš? Ale nehodlám to studovat ani komunikovat s podporou on li funds, to už je na tobě a pak napiš resumé
)
No právě protože v určité chvíli se na platformě zlomí důležitost producenta versus konzumenta... lze to pozorovat tento posun na různých platformách ať už se jedná o Facebook Google a další...
takže mě by dávalo smysl, že dostaneš zaplaceno za přivedení tvůrce. platící konzumenti už jsou jenom ... ty platforma nepotřebuje, ty ať si tam přivede ten tvůrce sám ![]()
přiznám se že s on li funds nemám žádnou zkušenost, jestli myslíš že tam je něco zajímavého, tak na hoť nějaký link ať se pobavím ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.