Nejste přihlášen/a.
Mám zakouen v roce 2020 televizní tuner "Total TV" (na digitální příjem). Instalaci provedla PC firma v Olomouci. Do podzimu loňského roku vše fungovalo, a pak asi (?) po nějakém stažení aktualizací, to začalo zlobit. U některých stanic přestal jít zvuk. Např u ČT1 Brno (Kojál) zvuk šel, u ČT 1 Praděd přestal. Podobné je to i u jiných stanic. Prima většinou hrála, jiné né. Chtěl jsem program odinstalovat a znovu nainstalovat, ale nikde jsem nanašel instalační CD. Asi to bylo nainstalováno jako soubor. Dnes jsem zkusil udělat repair, ale chce to mne něco?! (anglicky neumím, zkopírovat a přeložit to nejde...) co nevím co je. Tak že nic se neděje. Obraz poořád jde, zvuk né a né...Za každou radu budu rád. ...
Veliké jako větší zapalovač, strká se to vzadu do USB, má to vstup na koaxialní kabel z tv antény. Toť vše. Koupeno a namontováno v roce 2020. Do podzimu 2022 vše OK. Pak najednou přestal u některých TV kanálů jít zvuk. Dnes jsem zkoušel jné nastavení...a už nede žádný zuk (v TV Toptal player). ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.