Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskarna Epson kvalita tisku

Od: tiskar odpovědí: 10 změna:

Dobrý den mam tiskarnu Epson L3250. Tisknu hodne textu ale nepotrebuji ho ve velke kvalite a nechci aby mi to bralo tolik barvy takze jsem hledal kde snizit kvalitu textu na ukor te barvy ale nic jsem nenasel. Driv jsem mel tiskarnu HP a kdyz jsem otevrel PDF soubor v prohlizeci tak nez jsem zacal tisknout tak bylo ve vyberu v jake kvalite chci tisknout bohuzel u toho Epsonu nic takoveho neni tak prosim o radu zda neco takoveho existuje a kde bych to nasel.

Moc dekuji za rady

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Když otevřete předvolby tisku, je tam nastavení kvality.
Screenshot starý stažený, ale mám L3150 a je to stejné.
Tiskarna Epson kvalita tisku
tiskar
hodnocení

Super uz jsem to nasel takze pokud to dobre chapu tak kdyz vyberu v zalozce KVALITA - koncept melo by to brat nejmene barvy. Chapu to dobre?

Tiskarna Epson kvalita tisku #2

Chápeš to správně. Bude to v nejhorší kvalitě, nejhůře čitelné, nejrychleji vytištěné a snejmenší spotřebou. Tu spotřebu zmiňuju jako poslední, protože inkoust je tak levný že uvažovat jeho cenu nemá smysl. Papír je mnohem dražší.

tiskar
hodnocení

Mel jsem tiskarnu od HP a ver mi ze to bylo presne naopak. Papir byl zanedbatelna polozka oproti cartrige. Proto jsem presedlal na Epson a snad ta spotreba bude lepsi.

Věřím. Právě proto to píšu, protože takovou tiskárnu jako máš ty mám také.

Mám ji přes rok, pár tisíc stran, několik desítek fotek a teď jsem do toho akorát dolíval zbytek z lahviček, které k tomu byly (dvě černé + po jedné barevné) - podotýkám, že prakticky do plného stavu zásobníku :)
Teď už tisk fakt neřeším a prostě tisknu.
tiskar
hodnocení

Vsem moc diky za odpoved. Jsem rad ze jsem dobre poridil a od Vas dostal pozitivni reakci.

Jeste jednou dekuji a preji hezky den.

hodnocení

2x
A inkousty pro vaši tiskárnu rajnaplni.cz/...
nemusíte kupovat originál, při vaší kvalitě tisku...
A originál inkousty pro porovnání epson.cz/...
tiskar
hodnocení

Super moc dekuji za typ.

Znám to, používám podobnou...taky EPSON.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]