Nejste přihlášen/a.
Můj router je připojený datovým kabelem na další router.Syn při ůklidu odpojil první router od napájení.Po zprovoznění synův router funguje,ale můj už ne.Pokud zapojím kabel přímo do PC tak internet funguje.Když to připojím přes svúj router tak internet nejde,ani není signál WIFI.Že by múj router odešel zrovna když syn ten první odpojl se mi nezdá.Prosím poraďte.Dík
Rúzně jsem to přehazoval,ale nic nepomhlo.Přivolaný technik,nakonec zjistil že je chyba v kabelu od syna ke mně(vadná spojka).Nechápu jenom,že internet přes PC jel ale přes router ne.Inu dějí se věci mezi nebem a zemí.Jenom poznámka že spojka je asi 5 metrů od routeru,takže nemohlo dojít k náhodnému opravení při přehazování kabelu mezi routrem a PC.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.