Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Router nefunguje

Od: macvac odpovědí: 3 změna:

Můj router je připojený datovým kabelem na další router.Syn při ůklidu odpojil první router od napájení.Po zprovoznění synův router funguje,ale můj už ne.Pokud zapojím kabel přímo do PC tak internet funguje.Když to připojím přes svúj router tak internet nejde,ani není signál WIFI.Že by múj router odešel zrovna když syn ten první odpojl se mi nezdá.Prosím poraďte.Dík

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

1x

Na routeru máte obvykle řadu světýlek označených nějakými pěknými symboly. Pokud žádné světýlko nesvítí, router asi neběží.

hodnocení

0x
Když vaše PC přes kabel ze synova routeru funguje a přes váš router už ne, pak bude mít ten váš asi problém... A co je mezi sebou přehodit? Nebo použít ten váš jako první, jediný... Odzkoušejte... Dotaz... staří routerů? Nemůže být jen problém se zdrojem napájení? Jsou routery stejné? Pak zkuste přehodit mezi sebou jen napájení.. a tyto informace jste hned mohl dodat... A mně se také hodně věcí nezdá, ale skutečnost je jiná, někdy jen trochu, jindy více...

macvac
hodnocení

Rúzně jsem to přehazoval,ale nic nepomhlo.Přivolaný technik,nakonec zjistil že je chyba v kabelu od syna ke mně(vadná spojka).Nechápu jenom,že internet přes PC jel ale přes router ne.Inu dějí se věci mezi nebem a zemí.Jenom poznámka že spojka je asi 5 metrů od routeru,takže nemohlo dojít k náhodnému opravení při přehazování kabelu mezi routrem a PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]