Nejste přihlášen/a.
Tady máte třeba celkem zajímavý článek
já jsem ovladač nikdy nekupoval ani nehraji konzole tak musíte kdyžtak počkat na reakci někoho zkušenějšího v téhle branži.
Jen vím, že to je řešení
tak je logické, že nebudete kupovat ovladač když budete chtít mastit Worms. Ale díky ovladači si celkem rozšíříte možnost, si zahrát i jiné hry, ať už proti sobě ... Fifa, Nhl apod. nebo v oknech, nějaké NFS atak. Pokud budete chtít staré vykopávky, tak pak stáhnout nějakej emulátor a můžete i oldschoolovky. Vyhledat hry pro 2 na pc je snad už to poslední, já jen nabízím možnost jak si to rozšířit z nějakých 3-5ti her na x...![]()
Dejte si vyhledávat googlem local multiplayer games. Jsou to hry kde na jednom PC (nebo konzoli) hraje více hráčů najednou. Také můžete zkusit hot seat games, kde se jedná spíše o střídání hráčů u jednoho PC (většinou to jsou strategie).
Co se týče her, tak local multiplayer umožňuje většina sportovních her jako je FIFA, NHL, NBA a podobně. Také bojovky typu Mortal Kombat. Zkusit můžete i závodní Team Sonic Racing. Dále třeba Portal 2, Sackboy: A Big Adventure, Rayman Legends, New Super Mario Bros. U Deluxe, Super Bomberman R.
Různé Worms hry, jsou pak spíše hot seat a to stejné Civilizace a další strategické hry.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.