Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit infekce

Od: mameluk® odpovědí: 10 změna:

Zdravím vespolek,
přišel mi e-mail od Rixo, že mají pro mě výhodnější nabídku povinného ručení,
místo uzavřeného před rokem.
Po rozkliku nabíhají v dolním pravém rohu nevyžádané reklamy.
Při hledání antiviru na Google jsem přesměrován na Gozofinder.com
a je předstíraná hledací činnosti na ploše, ale nic nezobrazí.
Nevíte někdo prosím, jakou aplikací toto dění odstranit.
Děkuji.

Jak se zbavit infekce
Jak se zbavit infekce #2

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, klikněte na "domeček" a potom v nastavení toho prohlížeče vymažte historii, cookies a mezipaměť. Zdravím!

hodnocení

1x
Přesně jak rádi kolegové, stáhne si ccleaner, k tomu MBAcko či podobný program na malware. Idealne u programu aktualizujte databázi víru a poté pustíte program v nouzovem režimu, aby jeli jen nutné procesy. (bez netu) vyčistite cleanerem cache a cookies a proveďte kontrolu pc na malware. Můžete klidně i na víry potom. Mělo by pomoct. Pokud ne, je fórum, kam dle návodu z jiného programu pošlete tagy a zkušení rádci vám poradí co odmazat apod z registru atd. Hodně zdaru a příště neklikejte na všechny třpytivé reklamy s koza**.

hodnocení

0x

jděte na eset.com/...

hodnocení

0x
Pokud nezabere ten esetonline scanner, tak nejsilnější nástroj na tyhle potvory je MBAM
malwarebytes.com/...

hodnocení

0x

na toto jsou potřeba specialní programy pokud nezabere to co pišou předchudcí ozvěte se mi do pošty

MBAM je specializovaný program.

tvoje
hodnocení

0x
ehel to je nějak divný, nyní po průseru s uložtem vyhledávání se otevře v novém okně, shodou okolností defayult je gozo
nemáš otevřené ulož to?

hodnocení

Delší dobu se mi automaticky zapíná Wise Registry Cleaner, každý den v 6 hod.

Ještě po skenu ESET-em infekce s doménou .ru vylezla. Pak po extra čištění registrů a použití Malwarebytes je asi někde

v klidu. Snad to po nových startech NTB zůstane jak má být.

Dík za náměty.

Jak se zbavit infekce #3
Jak se zbavit infekce #4
Jak se zbavit infekce #5

hodnocení

Po třech dnech zapnutí NTB infekce číhá.

Další nový poblém nastal již dvakrát při přeposlání e-mailu. Text psaný klávesami zobrazuje písmena nesmyslně.

Až po vkladu textu extra do PB je vklad přijmut.

Při zasunutí Flash do USB2 infekce gfdsoft.ru vyskočí i zde.

Eset, Malwarebytes, Wiese RC, smazání cookies nezabírá.

Jak se zbavit infekce #6

záloha důležitých dat a čistá instalace na formátovaný disk...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]