Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platba na onlyfans

Od: petrik222 odpovědí: 7 změna:
Ahoj , poradí prosím nekdo Jak nahrat penize pres kartu na Onlyfans?
Mám vse overeno, ale jako platebni metoda mi má karta nejde zadat.
Zkousel jsem nekolikrat pridat znovu ale nic .. diky za rady

Platba na onlyfans

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Skontrolujte nastavenia karty, ci su povolene internetove platby.

To ten systém, ale nezjistí u zadávání čísla.

hodnocení

0x

Co to hlásí?

petrik222
hodnocení

Píše to co je na fotce, karta je šedá a nedá se na ni kliknout . Zkousel jsem i od jine banky. U obou píše VISA

kmet
hodnocení

0x

Vidím, že tam je napsáno (jenom) Visa, nemáte MasterCard? Asi by pomohlo kdyby mezi tou kartou a OF byl PayPal.

ml1

Nepíše to protože to poznal podle čísla karty (počáteční číslice), někdy se při zadávání čísla karty průběžně ukazuje nejen vydavatel, ale i vlaječka státu a logo banky.

ml1
hodnocení

0x

Trochu z jiného soudku:

Když jsem před nějakou dobou řešil nákup jízdenky u flixbusu (nemám tyhle šejdíře rád, ale konkurence nic vhodného nenabídla), nešlo zaplatit žádným způsobem (ani jednou kartou, ani v korunách, ani v eurech (vyšlo by mě to trochu dráž, asi tak o 2 koruny na té částce), ani přes paypall, který jsem kvůli tomu založil). Naštěstí mám jejich pobočku při cestě, tak jsem tam došel s vytištěným spojením a tam to zaplatil hotově. Později jsem zjistil, že za to možná mohlo paranoidní nastavení prohlížeče (žádné sušenky od třetích stran a podobné, prostě zakázal jsem skoro všechno, co se dalo zakázat), ale nic takového v těch chybových hláškách nebylo, jenom tuto kartu nelze použít, zkuste jinou, nebo jiný způsob platby. (Teď mi někde na účtu paypall leží tisícovka a nevím jak ji utratit.)

Napadá mě zkusit jiný počítač, já na tohle přišel víceméně náhodou, když jsem něco podobného zkusil ve virtuálu s čerstvě nabootovaným live linuxem, přestože byl prohlížeč daleko starší, tak to šlo (původně jsem podezíral zastaralý prohlížeč, přecejenom byl tehdy starý už víc jak rok a to je pro webdesignéry úplný pravěk a nechávají to lidem pěkně sežrat; ostatně ještě ve starším stránky flixbusu nefungovaly vůbec).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]