Nejste přihlášen/a.
Zdravím včera jsem se pokoušel několikrát odeslat email na kontakt z www... (služba) o které vím že je aktivní a funkční jen že centrum mi po stisknutí vyhodil zelenou fajfku s textem email byl uspěšně odeslán, jako vždy předtím. avšak po pár minutách mi přišel tento email a po hledání je asi má emailová adresa na jakémsi blacklistu (spam přímo to tam bylo i napsáno v google výsledcích) ale netuším jak bych se tam mohl dostat když jejich službu využívám poprvé a nikdy předtím jsem je nekontaktoval ale je taky možné že adresa je zrušená či se nepoužívá z 3 dalších emailových adres to samé. Firmu jsem po té kontaktoval pouze mě zajímá jestli někdo ví o co jde, díky.
no smazal jste toho tolik, ze to nekdo tezko vyvesti, ale pokud to chapu spravne, tak ten mail odmitl prijemce z nejakeho duvodu, ze si mysli ze jste spamer. Pokud je tedy Vas mail @centrum.cz a rika ze je to spam, posleto to jinym mailem z jine domeny, urcite nemate jeden mail. Centrum to za nejaky cas vyresi a pak to jeste musi vyresit ta firma co to tvrdi.
Ty přílohy Uložit, Uložit, Uložit vše? Já bych to taky odmítnul přijmout. ![]()
Zkuste poslat email bez příloh.
@petrm: vy něco berete? Jméno přílohy je "priloha". Dle velikosti nejspíše .docx Toť vše. Uložit a Uložit vše je pouze "tlačítko", které nabídne stáhnutí přílohy buď jedné z více nebo všechny najednou.![]()
Jo, beru na tlak, tak se uklidni. Znám pár klientů, ale zatím jsem se nesetkal, že by takhle zobrazovali tlačítka. Pořád se člověk učí.
tak jsem tam ted nakoukl a nejaký probém tam bude. Mám tam 2 schránky a byly plné spamu, asi jim něco nefunguje. Podobné zprávy jsem taky dostal, ale asi to bude od těch, se kterýma jsem si psal před 20 lety a už asi nejsou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.