Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Centrum.cz error

Od: janeviemus odpovědí: 12 změna:

Zdravím včera jsem se pokoušel několikrát odeslat email na kontakt z www... (služba) o které vím že je aktivní a funkční jen že centrum mi po stisknutí vyhodil zelenou fajfku s textem email byl uspěšně odeslán, jako vždy předtím. avšak po pár minutách mi přišel tento email a po hledání je asi má emailová adresa na jakémsi blacklistu (spam přímo to tam bylo i napsáno v google výsledcích) ale netuším jak bych se tam mohl dostat když jejich službu využívám poprvé a nikdy předtím jsem je nekontaktoval ale je taky možné že adresa je zrušená či se nepoužívá z 3 dalších emailových adres to samé. Firmu jsem po té kontaktoval pouze mě zajímá jestli někdo ví o co jde, díky.

Centrum.cz error

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

no smazal jste toho tolik, ze to nekdo tezko vyvesti, ale pokud to chapu spravne, tak ten mail odmitl prijemce z nejakeho duvodu, ze si mysli ze jste spamer. Pokud je tedy Vas mail @centrum.cz a rika ze je to spam, posleto to jinym mailem z jine domeny, urcite nemate jeden mail. Centrum to za nejaky cas vyresi a pak to jeste musi vyresit ta firma co to tvrdi.

janeviemus
hodnocení

@nous já jsem smazal jen osobní údaje což je můj a jejich email proč bych to tu dával? Je tam dole chybový kód a ověřil jsem si že tam je @, . , cz a vše jak má být je možné že firma to má špatně na svých webovkách.

Proč bys to dával? No přece PROTOŽE chceš pomoct !

Například já bych to mohl také z toho centrum.cz zkusit a kromě toho i z několika jiných.

Takhle je to jen plácání o ničem.

petrm
hodnocení

0x

Ty přílohy Uložit, Uložit, Uložit vše? Já bych to taky odmítnul přijmout. :)

Zkuste poslat email bez příloh.

janeviemus
hodnocení

Pouze uvedu že se jednalo o právníka a podklady k jednání takže příloha je důležitá navíc to nebylo ani 1mb a centrum má myslím 5mb
petrm

Takže jméno přílohy "Uložit vše" vám připadá normální?

@petrm: vy něco berete? Jméno přílohy je "priloha". Dle velikosti nejspíše .docx Toť vše. Uložit a Uložit vše je pouze "tlačítko", které nabídne stáhnutí přílohy buď jedné z více nebo všechny najednou.*zed*

petrm

Jo, beru na tlak, tak se uklidni. Znám pár klientů, ale zatím jsem se nesetkal, že by takhle zobrazovali tlačítka. Pořád se člověk učí.

já jsem naprosto klidný, jen reaguji podobně jako vy na dotazovaného s otázkou, jestli mu příjde název normální. :);)

centrum to takto má no, nenaděláte nic.

hodnocení

0x

tak jsem tam ted nakoukl a nejaký probém tam bude. Mám tam 2 schránky a byly plné spamu, asi jim něco nefunguje. Podobné zprávy jsem taky dostal, ale asi to bude od těch, se kterýma jsem si psal před 20 lety a už asi nejsou

janeviemus
hodnocení

@jirik50 u Centrumu by chyba být neměla ale u proti strany takže buď email nefunguje a je zrušený (nebo zablokovaný?) nebo jsem se nějakým záhadným způsobem dostal do filtru a hodilo mě to do spamu nebo bloknulo a nedoručilo to email (pokud je komu a je to platná adresa)

Problém vrací DNSko na serveru u eline.cz což je dle netu společnost, která vytváří weby. Takže buď máte špatně opsaný email, nebo již není aktivní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]