Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosím o radu.Jak zrušít Microsoft přihlašovací heslo u windows 11? A jak zrušít účet u microsoftu? děkují Haník
- teeda, jestli to funguje opravdu tak jednoduse tak smekam, pekny navod, hned ti klikam dekuji
To se dělá přímo při instalaci systému. Když už je v systému nějaký účet, tak není snadné se ho zbavit.
Postup instalace systému:
Vytvořit instalační medium, potom PC odpojit od intrnetu. Zavést instalaci, při jednotlivých krocích potvrdit "nemám internet", "nemám klíč", "souhlasím s omezenou instalací", pole pro heslo nechat prázdné.
Po takto provedené instalaci připojit internet - systém se sám automaticky aktivuje (pokud tam již byl systém dříve nainstalován).
to adamek
omlouvam se, mate pravdu, ti GAUNERI z microsoftu ve verzi 22H2 tam dali ze musite byt pripojeny do site.
Ano. Ale instalační medium, které používám, je dělané začátkem prosince, tak jestli to nezpůsobuje nějaká katualizace.
Dobře, že to vím. Nové instalační medium dělat nebudu, abych o tu výhodu nepřišel.
to klklh, tak mi to nedalo a dal jsem instalaci na novy disk a stahnul nove iso, Od zacatku jsem nemel kabel a je tam moznost tlacitka "NEMAM INTERNET" vcera kdyz jsem delal instalaci obnoveni do tovarniho nastaveni bez zalohy dat, tak tam ta volba nebyla! Aby byla komedie kompleni, na tom dnesnim PC co dovolil pokracovat bez netu, jsem dokoncil instalaci, hned dal obnovu bez zalohy a? tlacitko nemam internet tam nebylo ! Tuto situaci jde vyresit tak, ze kdyz to chcce pripojit kabel nebo wifi, zmackne se SHIFT+F10 , vyjede prikazovy radek kde se napise OOBE\BYPASSNRO a entr, pak se to samo restartne a uz tam moznost "nemam internet" je. KONEC KOMEDIE .
Já si při čtení podobných dotazů vždy říkám, o co vše přicházím tím, že jsem až na jednu výjimku od roku 13 na všech nových počítačích instaloval linux. (Poslední W7 pro stolní PC jsem kupoval v roce 12 a v roce 21 potom notebok s W10, což je hrůza a mám furt tendenci ho taky přelinuxit, ale zatím ho tam nechávám, přecejenom je určitá množina programů, které windows potřebují.)
no to jsou tady radci, aby si jini ucet microsoftu zridili a vy ho nechcete
. Bezbolestne to nebude, prekopirujte si plochu dokumenty a veci z vaseho profilu nekam na c:\zaloha. Vytvorte lokalni ucet , prihlaste se do nej a data ze zalohy do nej vykopirujte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.