Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mne nejdou spouštět programy microsoftu z lišty

Od: jarinht® odpovědí: 4 změna:

Zajímalo by mne,proč mne nejdou normálním kliknutím spustit outlook a word z lišty obrazovky.Musím na ně kliknout pravým tlačítkem a spouštět je jako správce,pak se mne otevřou.Mám program microsoft support...,ten mne však nepomohl.Prosím proto o radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No jiste jste zkusil zastupce odebrat z listy a znovu prilepit na listu. kdyz ho najdete ve startu tak pustit jde normalne na jedne klik a zastupce ve start nabidce jde taky pustit normalne?

Predpokladam ze mate vyhodne predplatne office 365 ze?

hodnocení

Nejde mne to spouštět ani ze startu,jedině jako správce.Samo,že mám 365ky.

hodnocení

0x

Gratuluji k predplatnemu, tak odinstalujte office, restartujte, instalujte znova.

365 je asi údaj kolikrát za rok je musíte reinstalovat, že?*smich* Tahle předinstalovaná balast je nejhorší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]