Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím co s tím počítač

Od: kkkkk odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, poradíte mi prosím co mám dělat s tímto nevím už co s tím. Děkuji za odpověd

Nevím co s tím počítač
Nevím co s tím počítač #2

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tj
hodnocení

1x
Co to je za pochybné weby? :) Ne ale teď vážně, to jste někde klikl(a) na odkaz a otevřela se vám nová záložka s tímto? Pak asi s těmi weby není něco v pořádku a chyba nebude na vaši straně.

hodnocení

1x
Tohle nemá se systémem nic společneho. Pokud se snažíte stáhnout hry a podobný warez, tak se nedivte, ze vstupujeme na stránky, ktere vám prohlížeč vyhodnotí jako nebezpečné.. My summer car stojí tak 300kc klíč, tak zvažte jestli vám to stojí za riziko toho, že lezete po webech, kterým nerozumíte nicméně kdo chce kam.. Doporučuji Vám, pokud už máte podobné chování při pohybu na internetu abyste si vymazal/-a všechy uložené hesla v prohlížeči apod., ať tu nemusíte psat za týden, že vám někdo ukradl email s heslem kkkk12345

fr
hodnocení

0x

Zkus totéž na jiném počítači...

kkkkk
hodnocení

nemám jiný

hodnocení

0x

mate zavirovany pc respektive reklamamy

tj
A k tomu jste došel jak? Vy tam někde vidíte nějaké reklamy? Já vidím spíše to, že tazatel(ka) tak trošku stahuje z pochybných webů a občas hold ten odkaz není aktuální (stránka neexistuje), nebo je tam problém se zabezpečením, v tom případě správně zafungoval prohlížeč a upozornil na problém než stránku načetl - což se dá prokliknout... ale silně nedoporučuji.

máe pravdu zapoměl jsem dopsat jestli ty reklamy vyskakují sami

tj
Ne, v pohodě:-D ono totiž tazatel(ka) dle otevřených dalších záložek zřejmě tak trošku pirátí a snaží se stáhnout nějakou hru. Dostal(a) se na stránku s nějakým odkazem a ono to nefachá... :)
.
.
Tazatelovi (lce): za ten risk to nestojí, kupte si tu hru, nebo co to je, určitě to stojí pár stovek. Hádám, že utratíte x-tisíc za různé nesmysly, tak si kupte něco, co vám udělá na delší dobu radost... Ještě si fakt zavirujete počítač.
.
.
Pro ostatní: takto normálně má prohlížeč fungovat, jestli není web dostupný - napíše že není dostupný, pokud není zabezpečení v pořádku - napíše že je problém se zabezpečením. Podívejte se laskavě, co má tazatel(ka) nahoře v záložkách a budete mít hned jasno...

hodnocení

0x

Co tam máte za OS? Toto mi předváděly XPčka, respektive neaktualizovatelný prohlížeč, jak FF, tak Chrome

hodnocení

0x
Prohlížeč se jen přehnaně snaží chránit uživatele. S touhle chybou nic neuděláte, jen klepnout na "Pokračovat na web", udělat co je potřeba, a vypadnout.

hodnocení

0x

Popíšu to čistě technicky, dá se na nezabezpečené weby dostat, když to vypneš v nastavení.

UPOZORNĚNÍ: Je to na vlastní riziko a může to ohrozit tvůj počítač.

Nevím co s tím počítač #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]