Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektronická Čtečka Knih a Google books knihovna

Od: gimaster2® odpovědí: 2 změna:

Zdravím , mám prosbu mám hodně knih zakoupených v knihovně google play, a vím, že určitě existuje elektronická čtečka knih jako kindle, která má aplikaci pro čtení knih ze zmiňované knihovny. máte někdo nějaký tip zkušenost? díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud máte e-knihy staženy ve formátu e-pub, případně .pdf, tak je můžete pomocí aplikací čteček číst jak na počítači, tak na mobilu nebo tabletu. Na PC třeba Icecream Ebook Reeader, v androidu, na mobilu, nebo tabletu, třeba Read Era. Já používám běžně mobil, s větším displayem a v poloze "naležato". Aplikaci Read Era, černá "obrazovka", bílé písmo. Takto mi to nejlépe vyhovuje. Podle mne to podstaně méně zatěžuje zrak, jako displej bílý (světlý) a písmena černá. A v mobilu mám na kartě uloženu "knihovnu" o cca 3000 svazků (titulů). Takto mám knihy stále u sebe a mohu číst kdekoliv a kdykoliv, kdy se mi to hodí.;)

ReadEra mohu doporučit, také ji mám na mobilu a považuju ji za povedenou čtečku. Akorát se divím, že čtete bílé písmo na černém pozadí. Někde jsem četl, že tohle naopak oči unavuje nejvíce, ale asi je to individuální. Já mám nastaveno béžové pozadí a černé písmo a oči mi to neunavuje, zato když jsem zkoušel to co vy, tak mi z toho za chvíli šla hlava kolem :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]