Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám v notebooku internet přes kabel. Bohužel jsem si nenechala dát wifinu. Na notebooku ( HP, bližší teď nevím) je OS Win7. Je možné získat internet do mobilu (Samsung Galaxy A20e) připojením k notebooku? Nebo je možné přes nějaký další kabel připojit rovnou? Nezlámala jsem ani připojení mobilu k noťasu přes bluetooth a přitom se starším tlačítkovým se mi to kdysi podařilo. Mobil využívám skoro výhradně na telefonování, ale občas internet třeba.
Stálé zdraví přeju všem.
1. Vytvorit z pocitaca hotspot alebo
2. Kupit lacny router, kabel strcit tam a mobil pojde cez wifi, pocitac bud cez kabel z routra alebo tiez wifi.
- presne jak pise kolega, s HOT SPOTEM si nekdy uzijete, s wifi routerem, budete spokojenejsi a bezpromlemovejsi a nemusite mit pusteny notas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.