Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ulož.to proč to nejde?

Od: jarojetu® odpovědí: 30 změna:

Prosím mám dotaz. Stahovala jsem na webu ulož. to zdarma, většinou ordinaci, ale nyní je tam nějaký zmatek nabízejí staýení asi 100 dílů, nechápu- Poradíte mi někdo, jak se dostat na konkrétní díl. Na vyhledávači mi ten díl nenajde, pouze staré.To samé Fastshare, také byl zdarma. štve mě to.

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nejde to, lebo normalne je nekradnut a za obsah sa plati. Bud priamo alebo nepriamo, ked je to v TV prespikovane reklamou.

ahoj*

Za mě pokud někdo má potřebu koukat na tenhle odpad, tak třeba má internet od O2, a tam je archiv i funkce nahrávání a IPTV zcela zdarma. Takže může mít službu internetu za 299 Kč a k tomu O2TV s archivem v ceně...

hele jsou tam otravné reklamy které jde na většině kanálů přeskočit

tazatelka asi má od někoho internet a tam asi má nedostupnou službu O2 TV zadarmo a nebo za pár korun.

hodnocení

1x

zdravím .

uloz to prohralo soud a nesmí poskytovat určitě české filmy a s novou se dohodla ,že nebude nabízet jejích obsah

mathew
hodnocení

1x

Ulozto přešlo na jiný vyhledávač již nepoužívá vlastní, ale 3. strany takže tam nic nenajdete i kdyby to tam bylo a momentálně by to tam ani být nemělo.

Ovšem pořád se na to můžete podívat jinde, stačí použít funkční vyhledávač např. yandex.com

hodnocení

Takže jsem namydlená, již nikde nic nestáhnu, jen tak. Ach jo. smůla děkuji všem.

Je tam hláška, že si můžete vybrat vyhledávač podle svého. Nevím ale zda se to ukazuje každému, mám registraci, která nic nestojí.

hodnocení

1x
Soud jim zakázal zobrazovat výsledky pro vyhledávání slova ordinace a možná i růžovka takže dá asi trochu hledání než ti dojde co máš hledat. Jenom naťuknu... Hledat čísla jim nezakázali :)

hodnocení

0x

Ordinace byla na zásah soudu, po žalobě TV Nova zrušena. Nové díly už tam nebudou. Bylo tam upozornění.

doplněno 08.01.23 21:45:

Na žádný portál nebude možné ordinaci nahrát. Kanál VOYO tak přicházel o peníze.

hodnocení

0x

Akorat mi neni jasne, proc kvuli par srackam z produkce tv hovna vypli cely vyhledavac.

ne to je kvůli českým filmům kvůli kterým prohrali soud s novou se dohodli

Dobre, svuj vyhledavac vypli ktery nasel vsechno a dali tam dalsi 4 vyhledavace, ktere nenajdou nic, ja tomu porad nerozumim. Stacilo prece vyradit jen ty z tv hovna a ceske filmy. Ty 4 vyhledavace indexujou co?

11p5g

Není to kvůli tomuhle, ale vyšel v platnost nový zákon, který přehazuje odpovědnost za obsah z uživetele na službu. Změnou vyhledávače se to snaží obcházet. Takže nelze očekávat návrat k původnímu vyhledávači.

brambora

Zmena vo vyhľadávaní nastala kvôli legislatíve. Česko nedávno dokončilo implementáciu euroúnijnej smernice o autorskom práve, ktorá bola v druhej polovici decembra vyhlásená v Zbierke zákonov. Novela je účinná od 5. januára 2023.

Novela autorského zákona v súlade s európskou smernicou o autorských právach na jednotnom digitálnom trhu zavádza novinku, že prevádzkovateľ alebo poskytoval služby pre zdieľanie obsahu online je za určitých podmienok zodpovedný za konanie svojho užívateľa.

Doteraz bola zodpovednosť iba na tých čo nahrávali obsah, teraz časť zodpovednosti padá na prevádzkovateľa a tým pádom môžu mať značné problémy.

To že uloz.to ešte v posledných dňoch minulého roku zrusil zobrazenie podobných súborov a teraz aj zrušenie interného onsite vyhľadávania je len chabý pokus obísť túto novelu.

Uloz.to sa spolieha na to, že keď nebude mať vlastný index, nebude musieť mazať aurorsky chránený obsah. Preto externé vyhľadávače.

Diky za vysvetleni, dalsi dobra vec jde k HOVNU, to je fakticky konec.

wuc

Je to další budíček pro ty, kteří se nestarají o politiku a nevolí, protože to prý "nemá cenu". Je jich dost.

ahoj*

No musíš si zaplatit účet U toho, kdo má ten index, a ten je na Taino spojen s tím kdo má to úložiště ...

Takhle to dělá spousta jiných nejmenovaných

bohužel si za to můžou vydavateli sami narozdíl od audia, kde na spotify je skoro všechno, tak neexistuje oficiální video platforma, kde bude skoro všechno. A ani nikdy existovat nebude. protože každý si tvoří svůj obsah právě proto, aby zůstal unikátní. takže ordinace pouze na Voyo a nebo nelegální platformě. A tam to pouze na Netflix u aj jenom na Amazonu a star wars pouze na Disney...

Tak děkuji nechci, nemám ani jedno zaplacený :)

Ale pro spoustu lidí je to jednodušší si to zaplatit však je to měsíční cena asi za 0,5 hod. práce

hodnocení

0x
Víte někdo kde dohledat pravdivé informace? Mám pocit, že uloz.to v tomto mlží nebo i lidi si vysvětlují jinak. že důvod bude někde jinde
Divné mi je že některé služby jedou jako by se nic neměnilo, fastshare.webshare,prehrajto,stiahni.si

hodnocení

0x
Mimochodem: "složky" uživatelů (sna)d) zůstaly nedotčené

hodnocení

No tak jsem dostala odpověď, z uůož. to. Prej v čem je problém, Tak jsem napsala, že chci stáhnout pouze jeden díl ordinace, a třeba za další týdny druhej, ne všechny a těch je, najednou. Paní mi psala, že to není problém, Ale je, prostě do vyhledávače napíši ordinace... a nic, vyjede tam obrázek hovna. Nebo skenovací kod, a vedle stáhnout asi 100 dílů, nejsem cvok. Prostě asi mi to nepůjde. Smůla.

co jest skenovací kód?: co jeho obsahem?

savond
hodnocení

0x

Stahovani jde, staci mit aplikaci AntDownloadManager AntDM.2.9.1 a spusteny na pozadi, na Ulozto staci normalne dat Stahnout a opsat kod Capcha, ten AntDownloadManager si sebere odkaz a hned stahne, uplne v pohode a normalne. Existuje i doplnek do Mozily, ale tohle je krasne funkcni.

Drive fungoval FRD a jine, ale nejsou uz podporovane, ANT zatim jede.

doplněno 10.01.23 17:16:

To co vyhleda ten vyhledavac GOZO tak otevrit v novem okne v prohlizeci a potom normalne stahovat. Pokud tam teda ty veci jsou a nejsou smazane, Ulozto se taky musi ritit trochu pravidly a OSA a jine organizace po techto portalech jdou jak slepice po flusu, neni dobre provokovat...

doplněno 10.01.23 17:22:

... ikdyz nechapu kdo sleduje ordinaci a ulici apod. sracky. Treba ale sehnat film Pálavská zrcadla uz je problem vsude i legalne i nelegalne, nebo jine filmy treba z 60let apod...

karel556*

I Pálavská zrcadla jsou ke stažení, pokud myslíte dokument o budování vodního díla Nové mlýny.

Savond, nešlo to, že nejde stahovat, ale o to, že tazatelka chtěla nové díly seriálu, které už tam ale nejsou. Důvody byly vysvětlené.

karel556*
hodnocení

0x

Tak jsem zkusil stáhnout jeden náhodný díl Růžovky, (1083. nikdy jsem to nesledoval), a jde to, stahuji normálně přes JDownloader2, jde nastavit až 20 stahování současně, tak je na každém, jestli bude hodinu stahovat jeden nebo dvacet filmů nebo dílů seriálu.

hodnocení

Co je to ten J. Downlader? Kde ho najdu. to je program na stahování?

jdownloader.org/...

Funguje i na linuxu.

Na běžné stahování stačí FreeRapid Downloader (používám více než 20let). Ale na věci, které většinou stahovat nejdou, používám IDM, nebo Format Factory.

karel556*
JDownloader2 je na uložto. Ano, je to program na stahování a je v češtině.

jajaapaja
hodnocení

0x
Jde to na nějakých španělských depozitářích jsem našel starší verzi apkky pro android tu jsem nainstaloval a normálně vyhledám film ten dám do oblíbených následně se přihlásit na notebooku přes web ulozto nájezdu do oblíbených a stahuju

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]