Nejste přihlášen/a.
Zdravím chci se zeptat ktere složeni pc za ty peníze by byl na hry ve WQHD lepší a zda k sobe pasujou pripadne co jineho pouzit ...Disky tam nejsou ty mam...
S AMD procesorem : alza.cz/...
S Intel procesorem : Zbytek je stejny jako u amd jen by se zmenil
Procesor tsbohemia.cz/...
Deska tsbohemia.cz/...
Procesor bych vzal Intel, základní desku od Gigabyte. Celkově: zdroj v sestavě OK, celkem ta sestava lepší vyšší střední třída.
Na WQHD v pohodě , sám mám něco podobného Ačkový tituly na tom jedou kolem těch 120fps.
V současný době bych volil na hry spíš intel a hlavně bych dál těch pár korun navíc za integrovanou grafiku. Občas se hodí při řešení problémů.
No a co se týče tý 3070 u některých titulů už narážím na to že 8gb Vram je na hraně.
Na 165 hz monitor a wqhd mi to asi stacit nebude že? mělo by byt aspon 165 fps v hre aby to s tim monitorem bylo ok že?
Nejsem žádnej ultra hráč mám to jako oddych pro mně cokoliv nad stabilních 100 je v pohodě. Těch 100-120fps bylo na Cod Warzone kde to padalo i na těch 90 , ale záleží taky na dalším nastavení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.