Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ktery pc by byl lepší

Od: divad55 odpovědí: 8 změna:

Zdravím chci se zeptat ktere složeni pc za ty peníze by byl na hry ve WQHD lepší a zda k sobe pasujou pripadne co jineho pouzit ...Disky tam nejsou ty mam...

S AMD procesorem : alza.cz/...

S Intel procesorem : Zbytek je stejny jako u amd jen by se zmenil

Procesor tsbohemia.cz/...

Deska tsbohemia.cz/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Procesor bych vzal Intel, základní desku od Gigabyte. Celkově: zdroj v sestavě OK, celkem ta sestava lepší vyšší střední třída.

divad55
hodnocení

Ok díky za odpověď wghd to tedy da v pohodě jo?

olinl
Omlouvám se, zdroj/trafo je potřeba 750W (650 je málo, koukal jsem na jinou grafickou kartu).
Rozlišení graf. karty u HDMI výstupu pro monitor je 7680x4320 pixelů a ty máš požadavek jen na WQHD 2560x1440, takže to poběží s rezervou. Pokud chceš mít stoprocentní jistotu sestavy, zeptej se nezávazně e-mailem mechaniků co skládají a opravují počítače denně právě na Alze(servisní služba) i na CZC.cz( technicke@czc.cz) i TSBohemia (podpora@tsbohemia.cz). Napiš jim jednotlivé komponenty a že skládáš PC poprvé, tak jestli souhlasí se sestavou a samozřejmě poděkuj.. Za dotaz na sestavu se nemusíš stydět z důvodu množství výrobků pro počítače i z důvodu pozdějšího "nadávání si" pokud PC nepoběží tak jak má.

clovicekdoma
hodnocení

0x

Na WQHD v pohodě , sám mám něco podobného Ačkový tituly na tom jedou kolem těch 120fps.

V současný době bych volil na hry spíš intel a hlavně bych dál těch pár korun navíc za integrovanou grafiku. Občas se hodí při řešení problémů.

No a co se týče tý 3070 u některých titulů už narážím na to že 8gb Vram je na hraně.

divad55
hodnocení

Na 165 hz monitor a wqhd mi to asi stacit nebude že? mělo by byt aspon 165 fps v hre aby to s tim monitorem bylo ok že?

clovicekdoma

Nejsem žádnej ultra hráč mám to jako oddych pro mně cokoliv nad stabilních 100 je v pohodě. Těch 100-120fps bylo na Cod Warzone kde to padalo i na těch 90 , ale záleží taky na dalším nastavení.

Ale bude to stacit. SAm provozuji 1440p s 165 gsync na RTX 2060S coz je jeste pomalejsi nez 3070 a u vetsiny her se pohybuji na 120-165fps. Samozrejme nemam vse na ultra s rtx protoze na to ta karta neni stavena, ale vetsina he kombinaci mezi medium a ultra. A vse bez dlss

paveldvorak
hodnocení

0x

na surfování po netu a psaní mailů dobrý

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]