Nejste přihlášen/a.
Takze ta rada zabrala?
Zrejme ta verze systemu (hw+sw) zamerne setri baterku a jakmile detekuje neaktivitu na wifi, tak ho odpoji pro usporu baterie, ekologii atp Pokud to tedy dela na stejnem notebooku pri stejnem charakteri prace...
Muzes zkusit zkontrolovat, jak je na tom kondice baterie iPhone (porovnat v obou telefonech - je to v Nastaveni - Baterie - Kondice ).
Treba uz je na tom odpojovanem tva baterie KO a pred smrti a proto se radeji preventivne vypina. Ono totiz vysilat aktivni wifi hotspot pomerne hodne drancuje baterku.
Muzes to vyresit pripojenim ne pres wifi, ale pres bluetooth (to je daleko mene energeticky narocne) nebo pres kabel (pak se bude rovnou dobijet a soucasne poskytovat data pres kabel).
dej vedet co jsi zjistil.
Neprisel jsem na souvislost a vyse uvedene je jen dedukce, ze by si to mohl system sam ridit, protoze ma docela vymakany baterry management.
Kazdopadne kdyz navazete z tabletu pripojeni do iphonu pres bluetooth, tak se ten hotspot i sam zapne. Nikdy jsem totiž musel ten hotspot na iPhonu vypnout a zapnout abych se mohl připojit přes wifi . Přes Bluetooth se mohu připojit kdykoliv A když nepotřebuju 50 Mbit, tak mi to je jedno rychlost...
Nevypozoroval jsem jak presne to funguje, dulezite je ze iphone funguje.
A s tím nabíjením, uvažte, že drancovat baterku vlastně zkracujete životnost toho zařízení, takže vždycky je lepší to připojit na kabel, powerbanku, pokud máte tu možnost. Než snižovat cykly akumulátoru A nechat ten telefon úplně vybít do mrtva.
To se mi vloni vymstilo, když jsem na starém telefonu se starou baterkou natáčel timelapse, a chcíplo to na prázdnou baterku a video se nestačil uložit a vše jsem přišel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.