Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Měl bych dotaz ohledně přidávání efektů do hotového videa jako je například v tomto:
youtu.be/... Od 0:45 do 1:32 cca
Celou animaci nebo video samotného přístroje si vytvořím v programu Keyshot, to není problém, jde mi jen o to v jakým programu přidat pozadí toho obýváku nebo jakékoliv místnosti a poté znázornit proudění vzduchu.
Mám Adobe licenci, takže není problém mít jakýkoliv program od adobe.
Díky moc!
Adobe mám, ale nemám žádný zkušenosti s tím. Pracuju jen v Keyshot. Tak snad to půjde udělat v Premiere.
Díky
no ja v Premiere delam a vim 100% ze nic takoveho neumi, to je primarne strihovy program, to co je na tom videu pokud nekdo delal v adobe produktech tak jedine v after effects, ale to je zas rada k nicemu, protoze tam musis mit plno pluginu a dasich videii treba s tim kourem, mrkni se na youtube a nejake tutorialy .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.