Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co použít jako první

Od: pejo® odpovědí: 7 změna:

Mám dotaz. Jde o aplikace Wise Care 365 a Wise Registry. Který mám použít jako první? Mám Windows 10 64bit. Děkuji

Pavel

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
A je to vůbec pro BFU potřeba? Tyhle různé čističe můžou napáchat víc škody než užitku.

presne tak, pouzij na oba uninstall jedno v jakem poradi *haha*

- prosim te, co je BFU mam hodne mezery ve vzdelani *alene*

Běžný Franta uživatel :)

diky, tak to jsem presne ja

hodnocení

5x
Jako první bych použil hlavu, vyhodil dva zbytečné programy (případně i další, pokud jich tam máte víc) a používal počítač normálně dál.
Naprosté zbytečnosti, které v rukou nezkušeného můžou napáchat víc škody než užitku.
Taky jednoho notorického čističe znám, má těch programů asi pět a nedá si to rozmluvit. Ale každou chvíli má s něčím nějaký problém.

hodnocení

1x

tak zrovna s wisecare mám velmi špatnou zkušenost - a hned dvojí. Původně na W7, pak na W10.

Byť jsem to nechal tenkrát na "automat" - doporučená nastavení, poškodilo mi to registry windows a muselo jít na reinstal.

Mimo ccleaner na občasné promazání Manuálně!- automaty nebrat - jsem už zrušil všechny "vychytávky" ... a světe div se, poslední roky nemám žádné potíže :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]