Ahoj, mám takový problém s notebookem a docela si nevím rady. Jedná se o nový MSI GE76 Raider, grafika Nvidia GeForce GTX 3070 Ti 8GB + Intel Iris Xe graphics, procesor Intel Core i7-12700HK, 32GB RAM. Jde konkrétně o to, že vždycky když zapnu hru (konkrétně se jednalo o Euro Truck Simulator 2, takže nic co by tenhle stroj neměl zvládnout) a chvíli hraju, hra se zasekne a po pár vteřinách se objeví modrá obrazovka s chybovým kódem “clock_watchdog_timeout”, kdy nezbyde nic než hard reset. Taky se mi zdá že notebook se v přední části mezi klávesnicí a monitorem dost zahřívá, nepoměrně k tomu že není v zátěži. Všechny základní řešení co se o tom píšou na internetu už jsem zkusil, ale pořád se to opakuje. Notebook mám od Vánoc takže přinejhorším půjde na reklamaci, ale pokud by se to nějak dalo vyřešit, bylo by to samozřejmě lepší. Budu vděčnej za každou radu nebo tip, předem díky
Zkus Restart noťasu-zmačknout power(napájecí) tlačítko na tři až deset vteřin(podle typu noťasu). Pokud to naskočí tak spustit aktualizace a znovu restart.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.