Nejste přihlášen/a.
Něco se stalo a při aktualizaci mi zmizelo všechno z horní lišty, je tam, ale na ní pouze to, co je na displeji. Všechno je v postranní liště, kterou sice umím zúžit, ale nahoře mi to vyhovovalo více. Mikrosoft Edge, W 10. Jak to všechno, co mám otevřené, dostanu na horní lištu? Prosím o pomoc a radu co nejjednodušeji a česky. Děkuji
Najeď myší na lištu, cvakni na ní pravým tlačítkem myši, tam najdi uzamknout hlavní panel, ten bude označený, zvakni na ty značku, tím se ti panel odemkne a pak už jde levým tlačítke zase přetahovat jinam.
Po přetahnutí si ho zase zamkni.
Proč ne restart? Tím se nic nestane. Copak PC/NB vůbec nevypínáte? Rastart je pouze o vypnutí a opětovném zapnutí, které nic ničím neohrozí. Pokud jsou problémy s obsluhou a provozem, je to to první, čím je potřeba začít, při snaze o odstarnění problémů. Nepletete si to s resetem "do továrního nastavení" a případnou obnovou Windows? Tam se Vám (podle situace, nastavení a možností) mohou smazat data i aplikace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.