Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak obnovit horní lištu?

Od: babkazov® odpovědí: 10 změna:

Něco se stalo a při aktualizaci mi zmizelo všechno z horní lišty, je tam, ale na ní pouze to, co je na displeji. Všechno je v postranní liště, kterou sice umím zúžit, ale nahoře mi to vyhovovalo více. Mikrosoft Edge, W 10. Jak to všechno, co mám otevřené, dostanu na horní lištu? Prosím o pomoc a radu co nejjednodušeji a česky. Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zaseja
hodnocení

5x

Najeď myší na lištu, cvakni na ní pravým tlačítkem myši, tam najdi uzamknout hlavní panel, ten bude označený, zvakni na ty značku, tím se ti panel odemkne a pak už jde levým tlačítke zase přetahovat jinam.

Po přetahnutí si ho zase zamkni.

hodnocení

zasejá, děkuji, děkuji, děkuji. Podařilo se! *pusa* *ua**palec*

zaseja

Neni za co, to byla moje občanská povinnost, nevím, proč ostatním nedošlo, že to máš jenom zamčený.

hodnocení

1x

Zkuste levým myšítkem kliknout na lištu, držet stisknuté. lištu přetáhnout tam, kde jí chcete mít a myšítko pustit.

Nevím, jak u Win 10, ale u Win 7 a všech předchozích verzích to fungovalo.

hodnocení

0x

Tohle se mi také stává při těch jejich aktualizacích. Když se mi to stane, tak zmáčknu tlačítko restartovat a vždycky se mi to pak vrátí zpátky.

hodnocení

Děkuji za rady. Nejde to. Restart ne. Myšítkem pohybuji s celým obrazem, ale s lištou to nejde. *zed*

Proč ne restart? Tím se nic nestane. Copak PC/NB vůbec nevypínáte? Rastart je pouze o vypnutí a opětovném zapnutí, které nic ničím neohrozí. Pokud jsou problémy s obsluhou a provozem, je to to první, čím je potřeba začít, při snaze o odstarnění problémů. Nepletete si to s resetem "do továrního nastavení" a případnou obnovou Windows? Tam se Vám (podle situace, nastavení a možností) mohou smazat data i aplikace.

hodnocení

Špatně jsem napsala, omlouvám se, restart nepomohl. Dokonce jsem všechno vytáhala ze zástrček. A nic nic.

Tak to mi je líto, že to nefunguje, já to dělám skoro vždycky a pomohlo mi to. *nevi*

hodnocení

0x

Fotku poslat nechces?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]