Zdravím rozhodl jsem se trošku upgradovat můj starý PC jelikož už nemá tolik síly rozjed novější hry objednal jsem si tedy základní desku Asus tuf gaming b550.procesor ryzen 5 5600.a paměti HyperX 16gb ddr4 3200mhz grafickou kartu mám svoji gigabyte GeForce 1050ti oc 4gb kartu budu dokupovat později chci se zeptat jestli na této sestavě už budou hry hratelné?děkuji.
hry budou hratelné vždy...otázkou je jak jsi náročný...už min. 20let sleduju trend, že dnešní moderní "hráči" nehrají hry a nelíbí se jim protože, jsou originální nebo dobré...ale mastí si akorát tak ego nad tím kolik mají FPS a jakou má hra grafiku...
matej
Chápu náročný moc nejsem jde mi tak nějak o hru warzone aby se to dalo na rozumném nastavení hrát.
krtek6
tak nějak tuším, že tomu moc nerozumíš...tak předpokládám, že máš i běžný 24" full HD monitor...tak na to ti to bude stačit
matej
No moc ne no jj monitor mám 24 fhd časem uvažuji o upgradu i grafiky na rty 3060 eagle ale musím našetřit.
jm
Krtek tím jasně vysvětlil, že je zbytečný upgrade PC když monitor to nepozná. Grafika nebo RAM navíc o nějaké procento zlepší rychlost a kvalitu obrazu, což monitoru bude u zadní části panelu a pojede si to svoje.
matej
Jj to jsem pochopil mám v plánu kupovat monitor jde mi o to jestli ta sestava bude mít nějakej slusnej výkon do této jsem tam měl i5 2400 8gb ram DDR3
krtek6
no chvilku ti to parádu udělá...
matej
Ok díky všem.
jirib
Pokuď na 24" monitoru chceš zbytečně vyšší rozlišení než je 1280x720 nebo 1920x1080...což normální lidské oko vůbec nepozná,tak investovat můžeš...horní hranice ceny není omezena.
Ta grafika je na tyhle hry dost slabá , 4gb Vram na WZ bude stačit pokud budeš mít vše osekaný a i tak ta hra muže občas spadnout. Nevím jak dlouho budeš šetřit na 3060 jestli chceš kupovat novou , stačila by v mezi čase nějaká 1070 ty jsou dneska kolem 3 tisíc a s tou už si něco na FHD zahraješ.
matej
Ale ta 1050 ti Este utáhne něco nebo?
clovicekdoma
Jestli máš FHD 60hz monitor tak při sníženejch detailech na tom hry hrát půjdou pobeží ti to kolem 30fps což nebude žádnej zážitek za hry. Nevím co za ostatní tituly hraješ. Ta grafika nebyla na hry už v době vydání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.