Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomenuté heslo na Gmail

Od: strazcevesmiru* odpovědí: 5 změna:
Zdravím, přítel znal mé heslo na Gmail zakládali jsme ho spolu ale sekundární email nebo otázky jsme neuváděli takže zapomenuté heslo se dá poslat pouze jako SMS kód na číslo jenže číslo už neexistuje. Po rozchodu jsem si změnila heslo aby se tam nedostal ale včera přes najdi moje zařízení mi začal vyzvánět mobil což dělal on potom ho zamknul, odemknul a nakonec ho dal celý do továrního nastavení prostě bylo těžké se dostat a zprovoznit mobil nakonec jsem se dostala do mobilu který je jako nový žádná stopa po něčem co jsem tam měla ale nemohu se dostat na Gmail číslo nemám a mám tam celý svůj život fotky, kontaky a hlavně hesla na jiné aplikace, soc. Sítě a banky prostě vše je nějaká možnost se tam dostat

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Bejvalej s tebou pěkně vydrbal. Díky jím změněnému heslu už se k ničemu nedostaneš. Po zamčení a odemčení jsi měla hned vypnout data, aby mobil zůstal funkční do zálohy. Fotky jsi totiž měla mít fyzicky zálohované někde jinde mimo telefon, na hesla je třeba mít také nějakého nezávislého správce hesel typu keepass a ne jen google účet. Předpokládám, že pokud měl plný přístup, nezapomněl vymazat všechny zálohy z cloudu googlu - tzn kontakty, fotky atd. Můžeš ale zkusit ho požádat o zpřístupnění,třeba to zatím neudělal.

dd
hodnocení

1x

Dobrý den, já kdysi řešil něco trošku podobného a bohužel máte asi smůlu. Ohledně tel. čísla zkuste např. napsat email Vašemu operátorovi, ale když já chtěl u MOBILCZ obnovit tel. číslo, napsali, že to nelze a mám smůlu, tak to u Vás vidím podobně.

A pokud má Váš ex přístup k Vašemu účtu, bude asi nejlepší, to nějak domluvit s ním. Pokud ani on, tak máte nejspíše smůlu, pokud nemáte nemáte už z minule nastavený způsob obnovení účtu.

Pokud má bejvalák přístup, což evidentně má, téměř jistě změnil heslo a samozřejmě rovnou i záložní kontakt. Takže je zbytečné pídit se po nějakém expirovaném čísle.
strazcevesmiru*
hodnocení

Ach jo, docela mě to mrzí no jelikož tam mám osobní emaily a prostě vše pak už jedině nějaký hacker nebo IT. Občas lidé kteří tedy to umí já se v tom moc nevyznám ale se pokoušejí nabourat do všeho možného a nemají k tomu nic. Škoda zkouším celé dny různé hesla ale bez úspěchu no

strazcevesmiru*
hodnocení

Jo tak v tom se já nevyznám proto píši sem a proto na vše používám ten Google telefonní číslo se ale dá obnovit? Myslím aby zas fungovalo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]