Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra Wolfenstein 3D

Od: arkanek odpovědí: 11 změna:

Zdravím.

Kde bych prosím vás si mohl stáhnout bezplatně starou hru Wolfenstein 3D (ze začátku 90.let) na počítač s Win 11.

A co případně ještě k tomu, aby to bezproblémově fungovalo?

Moc děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepeek
hodnocení

3x

Zdravím, na steamu je momentálně za 36Kč až do 5. ledna. store.steampowered.com/...

hodnocení

1x

Ani není třeba nic stahovat. Tady ji lze hrát v prohlížeči.

Jen si vypněte myš v nastavení ovládání (Control). Hned první řádek zrušit žluté označení Mouse enabled. Možná nebude i se zapnutou myší problém, ale mě (na Win7) se po chvíli vypnula klávesnice a hrát to jen s myší (kdy se myší ovládá i pohyb vpřed) je na prd.

hodnocení

0x

To Vám nikdo neporadí, protože by porušoval pravidla poradny...

Tip na STEAM je dobrá volba... a cena je tam v rámci vánočního výprodeje za pakatel.

Možná bych si euro pade připlatil a koupil si celý ten pack, kde jsou tři hry.

jirib
hodnocení

0x
Tuto hru jsem hrál někdy na přelomu tisíciletí...2000-2004
Instalaci mám na CD...700Mb...90.léta jistě ne...Pentium III 633Mhz.
Já ji hrál loni, ale nic to nemění na tom, že ta hra je z roku 1992 a běží i na 286 a 1 MB RAM ;)
Samozřejmě potom vzniklo ještě několik Wolfenstein her, které jsem hrál taky, ale jen jedna z jich se jmenovala "Wolfenstein 3D"

@jirib Jste těžce mimo... já tu hru hrával už na střední škole a tu jsem opouštěl v polovině devadesátek.

Jak píše kolega přede mnou... hra vyšla 5.5.1992... cs.wikipedia.org/...

smode2

No vidíte. A já ji hrál na 386 SX 25Mhz v roce 1993 a JAK to pěkně zabíjelo :-D

smode2
hodnocení

0x
Na Heurece seženete za pár korun :) jen připomenu běžné nastavení na příkazovém řádku "wolf3d.exe -goobers" kde lze následně používat cheaty - a nebo známé současné stisknutí kláves ILM, které Vás dostanou z bryndy :) užijte si to a dejte jim pořádně na frak! *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]