Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba displeje

Od: tomasekvalla odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

na mém notebooku HP Probook 455 G8 mám Windows 11.

Když jsem jednou počítač restartoval, najednou zmizela možnost změny jasu, rozlišení i nočního osvětlení. Ani klávesovou zkratkou mi nejde tyto věci přepnout. Posuvník jasu není nikde.

Zkoušel jsem i hledat aktualizaci ovladačů, ale nic nenašlo.

Zkoušel jsem počítač restartovat, ale s ničím nepomohlo.

Pomozte prosím, jas je celkem vysoko.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Zkus Bod obnovení-vrátit počítač třeba do stavu před týdnem nebo před změnou.. Zkus i tvrdý restart-zmačknout Power tlačítko na tři až deset vteřin(podle typu notebooku).

tomasekvalla
hodnocení

Dobrý den,
zajímavý nápad,
ale netuším,
jak se něco takového dělá.
olinl

Nevím jak ve W11, ale v desítkách se v některých případech musí Bod obnovy ručně vytvořit a vše zálohovat např. na SD kartu, flešku nebo na Cloudu. Vyzkoušej nejdříve ten "tvrdý restart" Power (zapínacím) tlačítkem. Vidím že je už vyřešeno..

tomasekvalla
hodnocení

Dobrý den,

s potěšením mohu říct, že se mi podařilo tento bug opravit.

Pokud byste někdo měl něco podobného, o to, jak se mi to povedlo, se zde podělím:

Ve správci zařízení jsem našel grafické adaptéry, otevřel ten pro mojí grafickou kartu AMD a dal jsem povolit, protože se nevím jak předtím vypnul. Potom jsem počítač restartoval a už to šlapalo.

Nashledanou!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]