Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr monitoru

Od: daniel* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, chci si koupit nějaký "levnější" herní monitor do 4000kč ale vůbec nevím jaký. Budu ho používat na hraní převážně singleplayer her ale občas i na cs 1.6 nebo cs:go. Budu rád za jakékoliv doporučení.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

2x

za 4tis si kup co chceš co se ti líbí...v této cenové hladině je to stejně tak akorát monitor do kanceláře na mail, a žádnou velkou parádu s tím neuděláš

runner2
hodnocení

0x
Ja kdyz jsem minuly mesic kupoval monitor, vlezl jsem na stranky vybraneho obchodu, zadal parametry jako pomer stran, rozliseni, typ displeje, preferovane vyrobce, typ pripojeni a ono mi to vyfiltrovalo nejaky seznam. Omezil jsem jej rozpetim ceny a vysly mi jednotky monitoru. Zohlednil jsem par recenzi, dalsi vlastnosti vybranych kusu a bylo hotovo. Otazka max 2 hodin. A kupoval jsem monitor v mnohem vyssi cenove relaci nez vy. Zkuste tento postup.

hodnocení

0x

Zdravím, do 4K bych koupil jedině 24"FHD rozlišení. Na 27"už bych šel do QHD, ale tam bych připlatil 1k a jít do jiného. Nicméně do 4K:

Alza má v akci celkem zajímavý kousek s 165Hz (8bit):

alza.cz/...

pak teoreticky 75Hz ale 10bit.: alza.cz/...

nad 4K-4,5K: nějaké AOCčko,MSI,Samsung.

alza.cz/... (DP 1.4)

Na této cenové hladině stejně nic "extra"nedostaneš.. Pohlídej si 1ms odezvu, min. těch 75Hz aspoň, kontrast 1500+:1. A připojuj to DisplayPortem, né HDMIčkem kvůli rychlosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]