Dobrý den, chci si koupit nějaký "levnější" herní monitor do 4000kč ale vůbec nevím jaký. Budu ho používat na hraní převážně singleplayer her ale občas i na cs 1.6 nebo cs:go. Budu rád za jakékoliv doporučení.
za 4tis si kup co chceš co se ti líbí...v této cenové hladině je to stejně tak akorát monitor do kanceláře na mail, a žádnou velkou parádu s tím neuděláš
Ja kdyz jsem minuly mesic kupoval monitor, vlezl jsem na stranky vybraneho obchodu, zadal parametry jako pomer stran, rozliseni, typ displeje, preferovane vyrobce, typ pripojeni a ono mi to vyfiltrovalo nejaky seznam. Omezil jsem jej rozpetim ceny a vysly mi jednotky monitoru. Zohlednil jsem par recenzi, dalsi vlastnosti vybranych kusu a bylo hotovo. Otazka max 2 hodin. A kupoval jsem monitor v mnohem vyssi cenove relaci nez vy. Zkuste tento postup.
Na této cenové hladině stejně nic "extra"nedostaneš.. Pohlídej si 1ms odezvu, min. těch 75Hz aspoň, kontrast 1500+:1. A připojuj to DisplayPortem, né HDMIčkem kvůli rychlosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.