Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Youtube a správa videí

Od: ytuber odpovědí: 1 změna:

Ahoj autoři, kteří používáte youtube pro zveřejňován své tvorby. Chci se vás zeptat na dvě věci. Jednak mě zajímá, zdajem možné vybraná videa přesunout na jiný kanál? Dosud se věnuji vícero tématikám (asi tři) a tak docházím k závěru, že přinejmenším ty návody bych mohl přesunout na samostatný kanál, pokud to jde? Má YT nějaký správce souborů mezi kanály? Nejlépe kdyby to šlo přesunout tak snadno jako na google drive-disku.

Dále se chci zeptat jestli je možné, aby si mě kamarádka přidala jako správce kanálu, když potřebuje připravit YT stránku. Ona to neumí, umí jen vytvořit obsah, takže se domluvíme po emailu a může mi poslat obsah co chce zveřejnit. Neumí anemá čas to studovat. Takže kdyby byla ta možnost, aby si mě přidala jako správce, tak by to bylo snadnější pro ni.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Sloučení kanálů YouTube

Samostatné kanály YouTube nelze sloučit ani propojit, ani mezi nimi nelze automaticky přenést data.Můžete ale ručně znovu nahrát svá videa do jiného kanálu, který spravujete. Celková doba sledování a další metriky se začnou u nově nahraných videí počítat od začátku.

Použití účtu značky

Kanál YouTube propojený s účtem značky může být pod správou několika účtů.

Svůj kanál YouTube propojíte s účtem značky:

Kdo může kanál spravovat a vlastnit: Spravovat a vlastnit jeden účet značky může více účtů Google. Každý z těchto správců a vlastníků má také přístup ke kanálu YouTube, který je k účtu značky připojen. Pokud ke kanálu přidáte dalšího vlastníka, může u něj tento uživatel provádět všechny akce včetně smazání kanálu nebo odstranění jiných vlastníků.

Jaké jméno a profilový obrázek se zobrazí: Kanál YouTube může používat jiné jméno a profilový obrázek než váš účet Google (a účty Google všech ostatních správců).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]