Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu včera som si stiahol knížku v ZIP formáte kde bola knížka zoskenovaná v podobe obrázkov JPG, keď som si ju prezrel otvoril tie obrázky a potom zavrel odteraz sa mi pri štarte alebo reštarte PC automaticky rozbalujú tieto obrázky JPG na ploche monitora a neviem ich odstrániť ani CCleanerom ani antivírakmi prosím o radu ako sa toho zbaviť aby sa nerozbalovali obrázky na ploche samé od seba zaplnia celý monitor, mám aj odfotenú plochu. Nechce sa mi preinšalovávať systém, p.s. na obrázky používam Z.P.Studio 10
Rozbalují? Neni to náhodou tak že jsou fotky rozbalené na ploše a ty je tedy vidíš pokaždé když spustíš pc? Když je smažeš tak co? Kde sis je prohlížel?
Keď som ich smazal tak to bolo v poriadku, keď som reštartoval PC alebo po každom zapnutí počítača sa tie obrázky rozbalili na plochu všetky kompet ale už som to vyriešil odinštaloval som ten prehliadač-sofvér na obrázky Zoner P. Studio len neviem prečo ich automaticky otváral na ploche a nie tam kde si ukladám obrázky do zvlášť priečinka. dúfam že to už pôje. tie obrázky som dal odstrániť Zoner som zatial odinštaloval. vďaka
moc tomu tedy nerozumím jak k takové situaci může dojít, ale, no opravdu nechápu jak, se asi ten zip dostal do Start>Programy>Po spuštění. Ale musel by to být samorozbalovací archiv a i ten co vím chce potvrzení kam se má rozbalit tak by stačilo po restartu mu říct ať nic nerozbaluje. Je to hodně zvláštní situace. No a ze Start>Programy>Po spuštění ho odstranit.
Může to být i větší filuta a to potom musíš Start>Spustit a tam napiš msconfig a na záložce Po spuštení najdi který to je a zruš mu fajfku (pak OK a restart). Ale je to fakt divné aby se zip takhle choval. Je to ZIP?
Normální je si obsah archivu uložit kam potřebuji, ukládat data na plochu je ... řekněme nepěkné a nepraktické .
Ono to bolo tak že Zip som stiahol na plochu a rozbalil do priečinka a odkial som tú knihu fo forme obrázkov JPG listoval, bolo to všetko v pohode až do tej doby pokial som nereštartoval alebo nezapol PC vtedy sa všetko rozbalilo na plochu. A start/ po spustení / tam nič nebolo čím by som to vypol akurát som musel odinštalovať Z.Photo Explorer ktorý som používal na fotky. Ten to spúšťal automaticky a nevedel som kde to v ňom vypnúť. Ale už je to v pohode odinštaloval som ho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.