Dobrý den, mám bazarovou tiskárnu Konica Minolta PagePro 1350W. Připojila jsem k PC kabelem (Windows 7), ale tiskárna se zobrazuje v jiných zařízeních, ne ve složce tiskárny a skenery. Nemám k tomu patrně instalační software. Můžu nějak toto nainstalovat? V návodech na internetu jsem našla, že mám stáhnout instalační ovládání, ale vůbec nevím, co to je nebo kde jej stáhnout.
Třeba zde dl.konicaminolta.eu/... Doplňte typ PagePro 1350W a dále OS (Windows 7) atd. Je to podle abecedy, ke konci seznamu, našel jsem to... doplněno 26.12.22 14:50: Tady novější konicaminolta.cz/...
Dobrý den, nejde to instalovat. Stáhla jsem verzi pro Windows 7, nikoliv Windows 64bit. Mám stáhnout jinou verzi? A pokud to půjde, co s tím, pokud se mi instaluje setup.exe?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.