Nejste přihlášen/a.
Mám multifunkční tiskárnu HP LaserJat M1132 MFP a poptávám k ní náhradní díl - přední dvířka, která se vyklápějí a slouží jako zásobník papíru. Tiskárna mi spadla ze stolku a u dvířek zásobníků se ulomila část levého zobáčku, kterým jsou dvířka zavěšena na tělo tiskárny. Ulomenou část jsem nenašla, tudíž nemám co případně přilepit. Děkuji za info.
Tiskárna je spotřební díl sama o sobě. Stejně jako toaletní papír.
Prostě ji zahoď. Navíc nepodporuje Windows 10.
Lacinej šmejd. To není stacionární tiskárna za 50 000kč
Poradte není inzertní server poptávek a nabídek.
Ano. Tiskárny se stávají spotřebním zbožím (ostatně jako většina průmyslového zboží). Kvůli kousku plastu za pár korun se tak zahodí celá, jinak funkční tiskárna a koupí se nová. Je lhostejné, že se tak znehodnotí mnohem více materiálu, spotřebuje mnohonásobek energie na výrobu a zamoří další kus zeměkoule. Podle toho to v "civilizovaném" světě, plném ekologických keců vypadá.
Ať žije ekologie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.