Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ověření captcha u microsoft účtu

Od: jubatus® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Při zakládání nového účtu microsoft jsem se dostal až do bodu captcha ověření a i po splnění úkolů mě to vrací zase plnit ten samý úkol. Zkoušeno na třech pc a stále stejný problém. Co s tím? Díky za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nonfun
hodnocení

0x

A jste si jistá, že je to fakt stránka MS? Jaký máte prohlížeč (napište verzi)?

hodnocení

0x

Možná je to stále tentýž problém s velkými a malými písmeny. Zkusil jste použít re-captcha, aby to vygenerovalo jiný kód k opsání? A vůbec je to ověření pomocí opsání generovaných znaků anebo výběrem dlaždic z obrázku. Možná by pomohla bližší specifikace pro představu, kde může problém vznikat.

hodnocení

Úkol spočíval ve výběru správného obrázku ze tří, což jsem vždy učinil. nebylo to opravdu nic těžkého. Problém jsem vyřešil tím, že jsem to všechno dělal na mobilu a internet jsem měl přes data...pak se hned po prvním captcha úkolu registarce podařila dokončit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]