Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava tiskárny

Od: glomba® odpovědí: 12 změna:

Mám multifunkční zařízení HP LaserJet M1132 MFP, momentálně už není v prodeji. Stala se mi nehoda a tiskárna se při ní poškodila a je problém s podavačem papíru. Hledala jsem, ale zatím nenašla, že by se někdo zabýval opravami těchto výrobků. Já vím, že se dnes nic neopravuje, ale kupuje nové, nicméně mi to připadá jako nehospodárnost. Našla jsem firmu, která jí měla v nabídce jako repasovanou, ale momentálně není skladem, tak mě napadlo, že všichni lidé všechno věcí a někdo mi poradí.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud vůbec nějaká firma bude schopna a ochotna opravit, cena bude vysoce nerentabilní. Životnost repasu taky nemusí být velká. Koupil bych novou obyčejnou laserovou tiskárnu. Kopírování jde dnes řešit velmi uspokojivě smartphonem a nějakou skenovací appkou. Sám mám skener a už ani vevím, kdy jsem ho naposledy k tomuto použil...

hodnocení

Také si to myslím, nicméně za zeptání nic nedám. Dívám se po novém zařízení, nabídka je velká, je těžké si vybrat.

hodnocení

0x

Jedine navštíviť zberný dvor a tam nájsť vyhodenú a z dvoch spraviť jednu.

olinl
hodnocení

0x

Zkus napsat e-mail (zavolat) do nejbližšího servisu HP (pro ČR), jestli nemají to co potřebuješ nebo neporadí kde díl sehnat Vyhledávač servis/... Souhlasím s nehospodárností, za "sociálu"šlo o pravý opak, tedy o zlepšování výrobků a dostatečný počet náhradních dílů..

hodnocení

Napsala jsem pár dotazů na servisy, uvidím, zda se vůbec ozvou. Po podrobném prohlédnutí jsem zjistila, že u předních dvířek, které se otvírají a slouží jako zásobník papíru, se ulomila na levé straně část zobáčku, kterým je zavěšen na tělo tiskárny a drží zásobník ve správné poloze. Jinak je zařízení v pořádku, i tiskne, jen ten papír se musí přidržet. Našla jsem na bazos.cz stejnou tiskárnu za 1.000,-- Kč, jenže já potřebuji jen ty dvířka. Ještě se je pokusím nějak zafixovat do správné polohy, pokud to nějak půjde.

Oprava tiskárny
Oprava tiskárny #2

coze
hodnocení

0x
Co přesně znamená věta "... tiskárna se při ní poškodila a je problém s podavačem papíru." Co má teď aktuálně multifunkce za problém? Nenabere papír nebo nabere a potrhá, atd. Jinak pokud chcete já Vám tiskárnu rád opravím.
hodnocení

Po podrobnějším ohledání jsem zjistila, že se ulomila část zobáčku na předních dvířkách, které po sklopení slouží jako zásobník papíru, takže ideálně potřebuji získat náhradní díl. Jinak jsem našla na bazos.cz nabídku stejně tiskárny za 1.000,-- Kč. Jinak je všechno v pořádku, pokud se zásobník podrží v odpovídající poloze, vezme i papír a vytiskne.

Oprava tiskárny #3
Oprava tiskárny #4
hodnocení

Již není aktuální, ND objednán.

111®
hodnocení

0x
Už jste prohlédla podle navodu drahu papiru jestli nekde neuvizl?

riva
hodnocení

0x

Kup si na bazoši celou za 1000,- Kč a buď používej ji, nebo z ní vyber náhradní díl.

hodnocení

Dobrá rada nad zlato... Kdyby ta tiskárna nešla, tak bych tu za tisícovku brala, ale dát tisícovku za jeden náhradní díl z plastu je příliš. To si poradím jinak.

doplněno 26.12.22 09:08:

Již není aktuální, náhradní díl objednán.

A co dát i adresu, kde lze ND pro tiskárny HP objednat? Mnoha dalším může pomoci...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]